Muurstickers zijn tegenwoordig razend populair. Ze geven een kamer of ruimte een hele andere uitstraling. Hiervoor hoef je dus niet je muren opnieuw te verven of een schilder in te huren voor een leuk design op je muur. Je kan zelf iets ontwerpen en gemakkelijk op de muur plakken. Er zijn een aantal redenen om zelf verschillende muurstickers uit te kiezen en je kamers mee te decoreren!

Muurstickers zijn ideaal voor in de kinderkamer

Niets verandert zo snel als de smaak van opgroeiende kinderen. Het ene moment zijn ze gek van die kleur of stijl, het volgende moment zijn ze er weer op uitgekeken. Het kan een fortuin kosten om je muren ieder jaar opnieuw te verven of je interieur aan te passen. Door muurstickers te plakken verander je gemakkelijk de hele uitstraling van de kamer! Er is een grote collectie muurstickers kinderkamer, waardoor er voor ieder wat wils is. De stickers zijn gemakkelijk zelf op te plakken en  te verwijderen. Als je toe bent aan afwisseling, verander je de sticker gewoon weer.

Muurstickers zijn origineel en goedkoop.

Er zijn duizenden designs te verkrijgen voor verschillende muurstickers. Zit er toch net niet bij wat je zoekt? Je kan de muursticker zelf ontwerpen en personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor het laten afdrukken van een foto of de namen van je kinderen. Zo heb je een design wat alleen bij jou in huis te vinden is. Ga je voor een subtiele opfleuring of een groot design wat opvalt? Voor een paar euro kan je al een gepersonaliseerde muursticker in huis halen. Breng je creativiteit op gang met het ontwerpen van een persoonlijke muursticker. Er is een grote collectie muurstickers te vinden, die je kan aanpassen naar jouw wensen of die van je kinderen. Het geeft voldoening om dit stukje kunst wat jij uitgekozen hebt aan de muur te zien!

Muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen

Muurstickers zijn erg makkelijk zelf aan te brengen. Wanneer je een leuk design hebt uitgekozen of ontworpen, kan je deze gewoon bij jou thuis laten bezorgen. Het werkt net als een normale sticker. Even het vel van de achterkant afhalen en de sticker op de muur plakken, een kind kan de was doen! Wanneer je toe bent aan verandering, kan je de sticker ook gemakkelijk verwijderen. De sticker laat verder geen schade achter op de muur, dus je kan ze gerust blijven vervangen. Dit in tegenstelling tot het ophangen van schilderijen, waarbij je lelijke gaatjes in de muren moet boren. Daarnaast heb je ook geen randen die je kunst omlijsten zoals met een schilderij. Een sticker op de muur oogt als één geheel, en is niet een afzonderlijk deel van je muur. Ook als je het vergelijkt met het tijdrovende werk van behang verwijderen en vervangen zijn stickers een uitkomst. Kortom, met muurstickers  tover je je muur in een (kinder)kamer gemakkelijk om in een inspirerende en persoonlijke ruimte!

Vorig artikelPERSONAL BODY PLAN: LET’S GET STARTED
Volgend artikelHet maximale uit je training halen? Ga op zoek naar de supplementen van BASE247®
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.