In deze blog vertel ik waarom een boxspring van Auping de beste aankoop van mijn hele jaar is geweest! Als een lang persoon is een goed bed belangrijker dan ik dacht, en sinds ik er een heb ben ik helemaal gelukkig! Lees snel verder en ontdek alles over mijn prachtige aankoop!

Een bed vinden als je lang bent is erg moeilijk

Zelf ben ik erg lang, namelijk 1,87 meter! Nu ik eindelijk in een ruim huis woon met een goede slaapkamer wilde ik dit jaar heel graag investeren in een goed bed waar ik helemaal inpas. Het probleem met een bed van twee meter is dat mijn voeten toch vaak uitsteken. Tijdens het slapen lig ik namelijk helemaal onderaan mijn kussen dus ik verlies 20 centimeter boven aan mijn bed. Ik ging naar een beddenzaak en zij raadden mij aan om voor een boxspring te gaan. Het perfecte aan deze bedden is dat je alles los kan samenstellen. Omdat ik zo lang ben ben ik automatisch ook zwaarder, waardoor je een meer stevige matras nodig hebt dan een kleiner iemand. Je kies niet alleen het onderstel zelf uit, maar ook de matras, een eventuele topper, de kussens en het dekbed helemaal zelf! Dit betekent dus ook dat ik alles op mijn lengte kan uitkiezen! Dit is heel fijn, want een kant en klaar bed is er vaak niet in de juiste maat met de juiste matras voor mijn lichaam!

Stel zelf je perfecte boxspring samen

De boxsprings van Auping zijn verkrijgbaar in drie soorten! Tussen deze soorten kun je ook nog kiezen uit verschillende hoofdborden en matrassen. Je hebt drie boxsprings, de Original, de Criade en de Kiruna. Deze laatste is de meest luxe boxspring, want hij is aangekleed met luxe materialen als wol en paardenhaar. De keuze uit matrassen en hoofdborden is als volgt:
– Original: je hebt de keuze uit vijf verschillende hoofdborden. De Dublin, Dominica, Nice, Portofino en tot slot de Valencia. Voor de matrassen heb je de keuze uit Comfort, Prestige en deLuxe.
– Criade: je hebt de keuze uit vier verschillende hoofdborden. De Plain, Cushion, Bend, en tot slot de Square. Voor de matrassen heb je ook de keuze uit Comfort, Prestige en deLuxe.
– Kiruna: voor deze zijn maar twee hoofdborden, de Sami en de Unik.
Als deze keuze nog niet groot genoeg is kun je ook nog de boxsprings stofferen, en die keuze bestaat uit wel 89 verschillende stoffen. Gelukkig zijn er in de winkels adviseurs beschikbaar die je persoonlijk advies geven om jouw complete boxspring samen te stellen.

Sinds ik de Auping boxspring heb, heb ik nog nooit zo goed geslapen! Mijn hele lichaam voelt elke ochtend meer uitgerust. Daarnaast heb ik ook veel minder last van mijn nek en rug dan eerst. Ik merk echt dat een goed bed enorm belangrijk is voor je gezondheid! Dit maakt mijn prachtige nieuwe bed van Auping de beste aankoop van mijn hele jaar! Daarnaast zijn de bedden ook gewoon erg mooi. Mijn slaapkamer lijkt nu wel op een superdeluxe hotel! Nog een reden waarom ik helemaal fan ben van deze bedden 🙂

Vorig artikelWerken in constructie
Volgend artikelFit in de ochtend met een kleine routine
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.