Je bent lekker even rond aan het kijken bij de make-up en de nagellakjes. Wie weet zit er wel iets leuks voor jou tussen. Na een tijdje rond te kijken ga je toch maar een gellak kopen, en zodra je thuiskomt test je hem uit. Soms moeten we onszelf even verwennen en extra mooi laten zijn. Sommigen doen het elke dag, sommigen nemen er maar af en toe de tijd voor. Welke van die twee jij ook bent maakt niet uit, make-up is een leuke manier om jezelf uit te drukken.

Alles kan met een beetje creativiteit

Er is echt niet maar een manier om make-up te doen. En er is al zeker geen één goede manier om het te doen. Hoe jij er ook uit wilt zien, dat is helemaal aan jou. Er zitten tegenwoordig geen regels meer aan vast. Dus als jij iedere dag een lekkere felle lipstick wilt dragen, of iedere nagel een andere kleur wilt hebben, moet je daar lekker voor gaan. Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind. Het is leuk om wat dingen uit te proberen en te kijken wat jij leuk vindt staan. Niemand kan je zeggen wat goed of fout is, want dat mag je lekker zelf bepalen.
Gellak kopen

Make-up is voor iedereen

Jong oud, meisje, jongen, we krijgen steeds meer dezelfde kansen. Minder labels betekent meer opties. Iedereen kan make-up dragen. Het is immers ook een vorm van kunst. Je werkt met kleuren, borsteltjes, en andere dingen om eigenlijk gewoon een kunstwerk te maken van je gezicht. Dat is toch een mooie manier om ernaar te kijken? Er zit geen limiet aan kunst, dus waarom zou er wel een limiet aan make-up zitten. Als je denkt dat het jouw roeping is moet je er vooral voor gaan. Er zijn zoveel leuke dingen die je ermee kunt doen, dus als je denkt dat je er een passie voor hebt, laat die kans niet liggen.

Het is zelfexpressie

Niet alleen val je meer op van make-up, en kun je je puistjes laten verdwijnen voor de schoolfoto, het is ook nog eens een leuke manier van zelfexpressie. Het eerste wat iemand ziet is je gezicht en je kleding. Dus als jij iets doet wat echt helemaal bij jou past, zullen mensen dat gelijk zien. Het is toch leuk dat jij eerste impressies in een bepaalde richting te sturen door wat kleur te gebruiken? Er zijn zoveel leuke dingen te doen met make-up, je hoeft het alleen nog maar te ontdekken.

Vorig artikelAfvalcontainer huren: dat scheelt werk!
Volgend artikelHet selecteren van het juiste Alles in 1 abonnement
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.