Mijn broer is vanaf jonge leeftijd al groot fan geweest van alle soorten apparatuur. Vooral apparatuur waarmee hij kan spelen. In zijn jonge jaren speelde hij veel met lego. Ik ook, maar ik was niet zo getalenteerd als hij. Vaak gingen we samen op zijn kamer met lego spelen. Hij bouwde dan een mooie sportauto. Niet aan de hand van een boekje, maar helemaal zelf bedacht. Ik pakte vaak alle kleurige blokjes bij elkaar, plakte er vier wielen onder en noemde het een auto. Mijn broer kreeg voor zijn verjaardag een motoortje om te verwerken in zijn lego auto’s. het motoortje was van een speciale collectie van lego. Als hij zijn auto’s iets groter zou maken kon hij deze elektrisch maken. Op een latere leeftijd is hij overgestapt op game apparatuur. Met lego spelen kon niet meer op zijn leeftijd, volgens hem. Hij kreeg van onze ouders een Nintendo. Ik ook, maar speelde hier veel minder mee. Mijn broer was er zo verliefd op, dat hij van mijn ouders een jaar lang moest stoppen met gamen, omdat hij verslaafd aan het worden was.

Een eigen desktop

Na dit jaar ging mijn broer wel door met gamen, maar nu met meer verantwoordelijkheid. Hij maakte eerst zijn huiswerk, en ging hierna pas gamen. Na een aantal jaar kocht hij een laptop, maar deze raakte al snel verouderd. Je kan in een laptop moeilijk tot bijna geen aanpassingen doen. Hierom gingen mijn ouders en ik voor mijn broer zijn verjaardag een desktop kopen. Het was een duur cadeau, dus mijn ouders betaalde het grotere deel van de prijs. Ik zou de komende twee jaar geen cadeaus kopen om dit een beetje gelijk te trekken. Tenzij mijn broer voor mij natuurlijk ook iets duurs voor mijn verjaardag gaf.

Gamen

Mijn broer was helemaal weg van het cadeau. Hij begon gelijk met gamen, tot diep in de nacht. Mijn broer is jarig in de zomervakantie. Hierom kon hij het zich veroorloven om een nachtje niet te slapen. Dit mocht één keer van mijn ouders. De volgende ochtend zat hij als een soort blije zombie aan het ontbijt. De desktop was een heel erg goed cadeau geweest. Gelukkig wist mijn broer nog hoe verslaafd hij was geweest aan het gamen. Met de nieuwe computer kon dit nog sneller gebeuren. Hij sprak met zichzelf af om doordeweeks maar 1 uur per dag te gamen, en in het weekend 3 uur. Op deze manier zou het gamen soepel verlopen.

Vorig artikelVriendengroep op mijn studie
Volgend artikelOp wintersport met de studentenvereniging
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.