Met zoveel beroepen en carrièrepaden om uit te kiezen, gaat het echt om het vinden van de juiste pasvorm voor uw interesses en levensstijl. Het maakt niet uit op welk punt je je momenteel bevindt in je leven – misschien zit je nog op de middelbare school, misschien heb je al een diploma afgerond, of misschien ben je op zoek naar een tweede carrière – want altijd is een goede tijd om te beginnen in de bouwsector. Het is belangrijk een vca opleiding te doen.

Heb je besloten welke bouwcarrière (s) jou interesseert? Gebruik anders de Carrièrezoeker om u te helpen uw opties te beperken. Bekijk ook de sectie Constructiesoorten om een ​​beter idee te krijgen van welke verbazingwekkende dingen je zou kunnen bouwen – misschien helpt dit je om te bepalen welke carrière je moet volgen.

Als je eenmaal hebt ontdekt wat je interesseert, bel dan lokale bouwbedrijven en kijk of je een vacaturesite kunt bezoeken, of bel een aantal lokale vakbonden en vraag of ze je in contact kunnen brengen met een journeyperson in je gekozen vak, zodat je ze kunt vragen allemaal over hun werk. Het loont om mensen in de branche te ontmoeten en te leren hoe het werk is. Als je eenmaal een carrière hebt gekozen, kun je kiezen welke van deze opties het beste werkt om aan de slag te gaan. Registreer als leerling en combineer training op het werk met leren in de klas.

Schrijf je in voor postsecundaire training aan een universiteit, community college of technisch instituut en studeer voor de bouwcarrière van je keuze. Of zoek een baan als een bouwvakker op instapniveau en leer de vaardigheden die u tijdens de taak nodig hebt. We hebben allemaal onze redenen waarom we van deze gekke industrie houden, en een paar van onze staan ​​hieronder.

1.) Je kunt dingen bouwen waar mensen van afhankelijk zijn

Hoeveel professionals in andere industrieën kunnen naar het gloednieuwe ziekenhuis in de stad wijzen en zeggen: “Ik heb dat helpen bouwen”? Of het nu een weg, een huis, een riolering of een school is, de dingen die je bouwt, zijn belangrijk voor de mensen in je gemeenschap.

2.) Een sterke bouwsector staat gelijk aan een sterke economie

De kracht van de Amerikaanse economie is nauw verbonden met de bouwsector. Bouwprojecten bieden banen, injecteren zowel fondsen als nieuw leven in een gemeenschap en creëren de infrastructuur die cruciaal is om het land vooruit te helpen.

3.) Het is allemaal aan jou – jouw vaardigheden maken het mogelijk

Terwijl je je een weg omhoog baant, zul je nieuwe manieren vinden om zowel je geest als je handen te gebruiken om de klus te klaren. Voor degenen die relatief nieuw zijn in het veld, let op de jongens die al tientallen jaren in de bouw zijn. Ze kennen hun spullen omdat ze altijd hard hebben gewerkt, observeren en leren. Start vandaag met je carriere door een vca cursus te volgen!

Vorig artikelBen jij van plan een groot feest te geven? Dan moet je licht huren!
Volgend artikelWaarom een boxspring mijn beste aankoop van het jaar is!
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.