Nu de zomer voorbij is en het koudere weer intreedt, is het natuurlijk ontzettend verleidelijk om lekker op de bank onder een dekentje te kruipen. Een avondje bank hangen is natuurlijk niet compleet zonder wat lekkers. Bij veel mensen gaat de winter dan ook gepaard met wat minder bewegen door de dag heen. Zo pak je misschien sneller de auto in plaats van je fiets in verband met het slechte weer. Of sla je dat rondje hardlopen over, omdat het zo hard regent buiten. Toch is een gezonde leefstijl belangrijk en in dit artikel kun je lezen hoe je hier een beetje bij kunt worden geholpen.

Meten is weten

Om te weten hoe het met jouw energielevel en gezondheid gesteld is, kun je allerlei tests doen. Deze tests zijn vaak online te vinden. Maar wat je ook kunt doen is bijvoorbeeld een weegschaal van tanita.nl bestellen. Tanita is het eerste bedrijf dat een vetmeter op de markt bracht. Het familiebedrijf heeft dan ook inmiddels meer dan 70 jaar ervaring en geeft op basis van kwalitatieve en betrouwbare Japanse technologie inzichtelijke, vernieuwende en unieke metingen. Maar er zijn nog veel meer soorten aanbieders. Met een slimme weegschaal kun je op een laagdrempelige manier je vet percentage in kaart brengen, maar ook kun je je spierkwaliteit en metabolische leeftijd meten. Doordat je op deze manier inzicht krijgt in je fysieke gesteldheid, kun je gemotiveerd raken om wel dat extra rondje te gaan hardlopen in plaats van op de bank neer te ploffen. Het kan dus zorgen voor een extra stimulans om gezond en fit te blijven.

Hoe werkt zo’n slimme weegschaal dan?

Mocht je inderdaad overwegen zo’n slimme weegschaal van tanita of van een ander bedrijf aan te schaffen, dan is het misschien goed om te weten hoe de weegschaal werkt. Want zo’n weegschaal geeft je veel waardevolle informatie over je lichaam en gezondheid. De weegschalen werken met bio-elektrische impedantie technologie. Dit is nauwkeurig en bewezen. Je kunt daarmee zien of je spieren opbouwt, vet verliest of dat je je gezondheid verbetert op een andere manier. Zo weet je precies waar je eventueel aan moet werken om je gezondheid te verbeteren. Er bestaan ook weegschalen met apps, waardoor je nog duidelijker inzicht krijgt in jouw gezondheid. De weegschaal is dan via Bluetooth verbonden met je telefoon. In de app kun je zelf doelen opstellen en krijg je ook een melding als je die doelen heb behaald. Op die manier kan het haast niet meer mis gaan!

Vorig artikelHoe kun je snel beter worden?
Volgend artikelDeze merken zorgen voor moderne kleding en sneakers
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.