Ik ben net begonnen als rijinstructeur en heb mijn lease auto via auto.lease kunnen regelen. Ik heb gekozen voor operational lease omdat op deze manier alles onder één leasecontract vallen en dat leek mij wel zo handig. Ik heb veel voorwerk moeten doen om voor mijzelf te beginnen maar het is nu eindelijk gelukt en ik ben enorm trots op wat ik neer heb gezet.

 

Het begin

Waarom ik rijinstructeur ben geworden is omdat ik het altijd heerlijk heb gevonden om op de weg te zijn. Jaren lang heb ik voor een groot postbedrijf gewerkt waardoor ik eigenlijk de gehele dag op de weg zat. Ik heb dit jaren met veel plezier gedaan maar ik was toe aan een nieuwe stap. Maar wat die volgende stap was dat vond ik in het begin wel even lastig. Natuurlijk heb ik dit veel besproken met mijn vrienden en vrouw die vonden ook dat het tijd werd voor een volgende stap in mijn leven. Individueel van elkaar zeiden ze eigenlijk allemaal hetzelfde en dat is dat ik docent had moeten worden. Dit was vroeger ook een grote droom van mij toen ik nog een klein jongetje was. Maar toen het eenmaal tijd was voor studeren koos ik om meteen het werkveld in te springen. Persoonlijk had ik ook geen behoefte meer om 4 jaar weer naar school te gaan, ik ben nu bijna 50 en gun mijzelf ook een beetje rust. Maar op een dag zat ik in de auto en zag een lesauto voorbij komen en ik dacht “ja dat is het”! Alsof alle puzzelstukjes in elkaar vielen zo voelde dat moment voor mij. Ik ben meteen haastig gaan uitzoeken wat er allemaal bij komt kijken.

 

Rijinstructeur

Laten we beginnen met een auto, deze wilde ik operational gaan lease omdat hierbij zoals ik al eerder zei alles onder één leasecontract valt. Denk hierbij aan verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling dit sprak mij direct aan. Ook wordt er bij operational lease gebruik gemaakt van de nieuwste auto’s en dat vond ik een absolute must, want langs de weg te komen staan met een leerling dat zag ik niet zitten. Maar ook dat je auto waarin je les geeft toch ook echt wel je visitekaartje is dus die moet er blinkend uitzien. Waarom dan niet in een eigen auto zou je denken maar dat vond ik te riskant want dit is voor mij nieuw en een nieuwe afslag.

Vorig artikelKledingtips van vrouwen voor mannen: zo maak jij jezelf woest aantrekkelijk
Volgend artikelIn het water vallen
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.