Tijdens de corona-crisis is het lastig om de deur uit te gaan. De kroegen zijn helaas gesloten en veel vrienden thuis uitnodigen is er helaas ook niet bij. Wat moet je dan doen om een avondje lekker te ontspannen? In dit artikel staan een paar foute tips die je thuis lekker af en toe mag uitvoeren. Soms heb je het als mens even nodig om de randjes op te zoeken. 

#1 Rook een jointje 

Met een jointje is het echt ultiem ontspannen. Van hasj of wiet word je lekker mellow. Daarna heb je niet veel zin meer om dingen te doen. Maar dat hoeft ook helemaal niet op een vrije avond in het weekend. Wil je weten waar je goede cannabis haalt. Kijk dan bij Coffeeshop Zandvoort. Check van tevoren de site online https://hunters-coffeeshop.com/. In verband met Corona zijn er aangepaste openingstijden. 

Hasj of wiet?

Bepaal van tevoren in welke mood je wil komen. Van hasj word je lekker high. Een beetje mellow om precies te zijn. Met wiet moet je als beginnende cannabisroker wel voorzichtig zijn. Je kan er volledig knock out van raken als je teveel rookt. Haal wel lekkere snacks in huis want van allebei krijg je enorme trek in eten. 

#2 Vraag je scharrel of Tinder-match om langs te komen

Heb je geen zin om de avond alleen door te brengen? Je kan altijd aan je scharrel of die leuke Tinder-match vragen om langs te komen. Het is een beetje gewaagd. Maar wie niet waagt wie niet wint. Waarschijnlijk staat men er meer voor open omdat iedereen nu alleen thuis zit. Misschien heb je alleen een leuke avond. Het kan ook zomaar zijn dat er meer in zit. 

#3  Kijk een foute film

Wat een foute film is laten we helemaal aan jou over. Het kan natuurlijk een slechte komedie of zwijmelfilm zijn. Soms zijn seksfilms ook helemaal prima. Ook hiervoor geldt dat het helemaal aan jou is in welke mood je wil komen. 

Doe het allemaal tegelijk 

Maak het feest compleet met een paar joints, een leuke scharrel en een juicy pizza. Kijk samen een foute film en beleef een avontuurlijke avond met zijn tweetjes. Dat verzacht de pijn van het feit dat je nu niet naar de kroeg kan. 

Nog meer foute tips? 

Heb je echt verschrikkelijk veel trek gekregen van die joint. De pizza- of de shoarmazaken bestellen tot laat in de avond. Je kan ook gewoon plannen dat je ongezond voedsel laat bezorgen. Je hebt vast geen zin om te koken als je stoned bent. Het is niet heel erg gezond maar af en toe moet het toch kunnen?

Vorig artikelAlles wat je moet weten over artrose en heupslijtage
Volgend artikelPERSONAL BODY PLAN: LET’S GET STARTED
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.