Voor het creëren van de perfecte kledingkast ben je de juiste basics nodig. En dat geldt ook voor de kledingkast van de man. Of je nu trouw alle trends volgt, of je eigen kledingstijl hebt, er zijn een paar basics die niet in je kledingkast mogen ontbreken. Deze basics zijn niet alleen comfortabel, maar ze zorgen er ook voor dat je altijd iets hebt om aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een simpel wit t-shirt onder je chique overhemd. Met goede basics in je kledingkast ben je verzekerd van een goede outfit. Maar welke kledingstukken verstaan we onder basics voor de man? En welke basics mogen niet meer in je kledingkast ontbreken? Met onderstaande tips zie je er altijd uit om door een ringetje te halen. En weet je zeker dat er geen enkele basic ontbreekt.

Wat verstaan we onder basics

Basics worden ook wel de fundamentele basis van een kledingkast genoemd. We praten over basic kleding, wanneer een kledingstuk voornamelijk gemaakt is voor comfort en eenvoud. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de witte t-shirts die je draagt onder je truien, maar ook sokken kunnen in de basics categorie vallen. Bij basic kledingstukken draait het voornamelijk om de eenvoud van het product. Kleding met prints zijn daarom uitgesloten. De kleding is vaak gemaakt van de meest zachte stoffen, omdat basics vaak rechtstreeks op de blote huid worden gedragen. Denk bijvoorbeeld aan de witte t-shirts die mannen vaak onder hun leren jas of dikke trui dragen. Een basic kledingstuk kan als volwaardig kledingstuk worden gedragen, maar kan ook juist met veel andere kledingstukken worden gecombineerd. En je kunt de basics gemakkelijk aanpassen naar je eigen smaak en stijl. Kies je bijvoorbeeld voor een lossere t-shirt, of juist een aansluitende pasvorm?

Ondergoed en sokken

Ondergoed basics zijn voornamelijk van toepassing op de kledingkast van vrouwen, maar sokken behoren dan wel weer tot belangrijke mannelijke basics. Denk dan bijvoorbeeld aan de nodige zwarte en witte sokken. Deze sokken zijn zo belangrijk omdat ze bij iedere schoen, en bij iedere outfit zullen passen. Een extra tip is om te kiezen voor de populaire bamboo sokken, omdat deze sokken irritatie van de huid tegen gaan.

Basic kledingstukken

En dan nu het meest belangrijke onderdeel: welke kledingstukken moeten er absoluut te vinden zijn in je kledingkast? Als allereerste komen we bij de witte t-shirts voor heren, waar we het eerder ook al eens over hadden. De reden waarom deze shirts niet mogen ontbreken in je kledingkast is simpel: wit past overal bij. Je kunt deze t-shirts dus niet alleen goed dragen als volwaardig shirt, maar je kunt ze ook supergoed combineren met bijvoorbeeld truien, overhemden en jassen. Hetzelfde geldt overigens voor de zwarte t-shirts. Daarnaast zijn ook een donkere spijkerbroek, een wit overhemd en een zwarte trui onmisbaar in je kledingkast.

Vorig artikelWat zegt de huidige recordkoers over de verwachtingen van de Bitcoin en de Ethereum in 2021?
Volgend artikelAlles wat je moet weten over artrose en heupslijtage
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.