We werken iedere dag hard door. Dag in dag uit zijn we bezig, en het leven wordt alleen nog maar drukker. Soms vergeten we om af en toe eens even op die rem te drukken en ook een momentje voor onszelf te nemen. Je kan heus wel eens die leuke gympen van Filling pieces kopen. Je mag echt wel eens een extra snack bij de koffie. Je hoeft niet alleen maar bezig te zijn met werk. Het is belangrijk, maar het is echt niet belangrijker dan je eigen geluk.

Zet jezelf eens op één

Tegenwoordig zijn we alsmaar bezig met het een en ander. Werk, voor kinderen zorgen, soms zelfs nog een opleiding naast het werk. Alles gaat maar door en gaat maar door zonder een eind in zicht. Het is logisch dat je daar op een gegeven moment gewoon genoeg van krijgt. Daar is niets raars aan, en je moet dat dus ook niet negeren. Als je jezelf constant maar op de tweede of derde plaats zet, dan word je daar ook niet gelukkig van. Neem nu eens goed tijd voor jezelf, niet voor anderen, niet voor werk, maar gewoon voor jezelf. Als je het niet probeert weet je ook nooit of het je goed doet.
Filling pieces

Ga eens iets leuks doen

We hebben allemaal hobby’s, en soms komen we daar nu eenmaal niet aan toe omdat we andere dingen aan ons hoofd hebben. Maar hoe langer we die hobby’s uitstellen, hoe minder zin we er ook in krijgen. Je moet ook eens de tijd nemen om iets leuks te doen. En het hoeft echt niet iets heel groots of spectaculairs te zijn. Misschien vind jij muziek maken wel heel leuk, maak dan in ieder geval twee uurtjes in de week vrij om daar ook echt iets mee te doen. Je hoeft niet opeens bakken met geld uit te geven of een hele wereldreis te maken om jezelf op te vrolijken. De simpele dingen zijn namelijk ook hobby’s. Zoals shoppen voor leuke kleding van bijvoorbeeld Filling pieces.

Laat het werk niet naar je hoofd stijgen

Je hoort tegenwoordig veel vaker over burn outs en depressies. Laat het werk niet naar je hoofd stijgen, als je dit wel doet heb je een grotere kans dat jou dit ook overkomt. Zelfs als je denkt ‘Dat zal mij nooit gebeuren’, je weet nooit wanneer zoiets op je af komt tot het er ook echt is. Neem tijd voor jezelf, het is niet egoïstisch om je gezondheid als prioriteit te zetten.

Vorig artikelZo is elk evenement soepel en snel geregeld
Volgend artikelHet selecteren van een goed zwemvest voor dames en/of heren
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.