Netflix is een van de populairste online streaming diensten van het moment. Maar wat nou als je net helemaal klaar zit op de bank, met je date of alleen met een kopje thee onder een warm dekentje en…. een Netflix storing?

Wat te doen Netflix storing?

Je kunt nu kiezen voor de gezonde optie. Een keer op tijd naar bed kan geen kwaad. Ouderwets ganzenborden met je date? Of toch maar eens kijken wat ze eigenlijk tegenwoordig uitzenden op de “normale”, traditionele tv kanalen. Maar die nieuwe film of serie? Nee die laten zich niet vervangen. Netflix mag je nu niet in de steek laten. Je hebt een stappenplan nodig. En laten wij je daar nou aan kunnen helpen! De survival modus is aan en we gaan samen het probleem oplossen.

Stap 1 bij Netflix storing

Lag je onder het warme dekentje op de bank, dan hoef je er bij stap 1 niet direct onder vandaan te komen. Stap 1 is namelijk: pak de afstandsbediening en zet de router (of modem) uit. Voor de zekerheid kun je natuurlijk ook even de TV uitzetten. Je weet maar nooit. Kijk je op een ander device, dan sluit je de app af en voor de zekerheid zet je je telefoon of tablet of pc uit en aan. In negen van de 10 gevallen is het probleem nu opgelost, jee!

Stap 2

Als stap 1 niet heeft gewerkt, dan dien je nu de internetverbinding te controleren. Netflix is een online streaming dienst, dus geen internet betekent geen Netflix. Check de verbinding op je device of zet je internet modem uit en na 30 seconden weer aan. Niet met de afstandsbediening dus, maar echt even erheen lopen knopje aan en uit. Als je nu hebt ontdekt dat je internetverbinding er volledig uit ligt, is het handig om telefonisch contact op te nemen met je provider. Wil je toch direct Netflix kunnen kijken en ligt je wifi verbinding eruit? Dan kun je natuurlijk kiezen voor mobiel internet via een mobiel device. Denk er dan wel aan dat de streamingdienst heel veel MB’s verbruikt.

Stap 3

Je hebt nu Netflix opnieuw opgestart en je internetverbinding doet het gewoon. Dan heb je te maken met een grotere storing. Netflix heeft hiervoor een goede webpagina die je kunt bezoeken. Ga naar help.netflix.com en vind hier je antwoord. Vaak geeft Netflix een foutmelding met een code weer, die je op deze pagina kunt terugzoeken.

Hopelijk kun je weer snel verder met Netflix. En anders? Toch maar een keer op tijd naar bed dan maar?

Vorig artikelSEO laten uitvoeren door een SEO bureau
Volgend artikelVliegen naar familie in Turkije
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.