Mijn man is van afkomst Turks, zelf ben ik Nederlands. 8 jaar geleden zijn wij kleinschalig in Turkije getrouwd, alleen zijn familie en vrienden waren aanwezig. Van mijn kant kwam mijn beste vriendin en mijn moeder. Na 8 jaar huwelijk en 3 kinderen rijker besloten we weer eens op bezoek te gaan bij zijn familie. In de afgelopen jaren is het er helaas niet van gekomen wegens omstandigheden.

 

 

Losse vliegtickets naar Turkije

Het voordeel is zeker dat we geen hotel hoeven te boeken, zijn neef heeft namelijk een grote villa vlakbij Side, een kustplaats in Turkije. We mogen voor een aantal weken bij hem logeren. Ten eerste instantie hadden we besloten om met de auto te gaan maar mijn jongste zoon heeft erg last van wagenziekte, dit is dus op dit moment geen optie. Ik ging opzoek naar vliegtickets Turkije. De tickets verschillen heel erg in prijs is mij opgevallen. Het jongste kind moet helaas inmiddels ook een eigen stoel boeken, terwijl hij nog maar 2 jaar is. Toch kan hij niet de gehele vlucht op schoot volgens de vliegmaatschappijen, dit was wel een behoorlijke tegenvaller. Des te belangrijker vond ik het om goedkope vliegtickets Turkije te boeken. Gelukkig vond ik op een website hele goedkope tickets van de grote maatschappijen. Doordat de kinderen nog op school zitten moeten we wel rekening houden met de officiële schoolvakanties, dit maakt het ook een stuk duurder. Helaas ontkomen we daar toch niet aan.

 

 

Het boeken ging gelukkig eenvoudig

Normaal ben ik een type die eerst gaat bellen wat er in de kleine regeltjes zou staan. Zeker wanneer de kosten zo laag zijn, wil ik wel weten wat mij nog te wachten staat. Gelukkig hoefde ik via deze website niet te bellen want alles was duidelijk aangegeven. Je vliegtickets staan los van je eventuele koffers, die we wel echt nodig hebben want we gaan voor weken. De handbagage is wel inclusief, toch zitten hier per maatschappij andere regels aan verbonden. We willen ook cadeautjes meenemen vanuit Nederland naar Turkije dus handbagage van de kinderen zullen we ook in moeten zetten, onlangs wij het voor het grootste gedeelte zouden moeten dragen. Na een kleine zoektocht werd al snel duidelijk dat een sporttas of een kleine koffer mee telt als handbagage, dit was zeer goed nieuws. Het enige waar we dan nog rekening mee moeten houden is dat we geen vloeistof uitkiezen als cadeau voor zijn familie. Voor de rest was alles in een hele korte tijd geregeld en kunnen we binnenkort de spullen inpakken om naar het zonnige Turkije te vliegen.

Vorig artikelNetflix storing dit is het stappenplan!
Volgend artikelVerras je zakenrelatie; bestel een fles champagne!
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.