De meeste sportscholen waren een tijd lang ouderwetse, zweterige zaaltjes met slechte verlichting en verlopen vloerbedekking. Niet echt een stimulerende omgeving dus waar je lekker kan sporten. Gelukkig zie je de laatste tijd steeds meer dat sportschooleigenaren veel aandacht besteden aan de uitstraling van hun gym. Denk bijvoorbeeld aan mooie, frisse kleedkamers en vriendelijke verlichting. Er wordt ook steeds meer gewerkt met goede kleurthema’s en ook de vloer wordt niet vergeten. De vieze, versleten vloerbedekking gaat de deur uit en prachtige projectvloeren komen er in de plaats. Waarom wordt er eigenlijk gekozen voor specifiek deze vloer?

Mooi, sterk en duurzaam

Als je een sportschooleigenaar bent zal je merken dat je leden het steeds belangrijker vinden dat je sportschool een fijne en schone uitstraling heeft. Een oude stoffen vloerbedekking is echt niet meer van deze tijd, dus kijk je naar de mogelijkheden van projectvloeren. Deze vloeren zijn een super goede keuze, want ze zijn niet alleen heel erg mooi, maar ook ontzettend sterk en duurzaam. Met projectvloeren geef je je gym direct een professionele en fijne sfeer. Doordat er heel veel verschillende opties zijn krijg je sowieso een unieke look.

Allerlei verschillende projectvloeren

Nog een groot voordeel van projectvloeren is het feit dat je kan kiezen uit zeer veel verschillende planken. Zo zijn er planken in heel blank hout, maar je kan ook kiezen voor een intens donkere variant. En natuurlijk alle houttinten die daar tussen vallen. Niet alleen de kleur planken is bij projectvloeren een persoonlijke keuze, maar ook het formaat van de planken kan je zelf kiezen. Daarnaast zijn er projectvloeren met een duidelijke houttekening en planken waarop deze amper te zien is. Je kan de perfecte vloer voor in je sportschool dus helemaal zelf samenstellen.

Een schone sportschool met een fijne uitstraling

In tegenstelling tot vloerbedekking zijn projectvloeren ontzettend eenvoudig en snel schoon te maken. Haal regelmatig even een stofzuiger en/of dweil over de vloer heen en hij is weer helemaal schoon. Je leden zullen een schone vloer zeker waarderen! Het is al even aangetipt in dit artikel, maar projectvloeren zijn ook super sterk. Dit houdt in dat de vloer amper tot geen slijtageplekken zal vertonen als er met zware fitnessapparaten overheen geschoven wordt. En de vele schoenen die erover lopen zullen ook geen sporen achterlaten. De optelsom van al deze voordelen maakt dat deze vloer de perfecte keuze is voor in je sportschool.

Vorig artikelNoodverlichting: vergroot veiligheid op het werk
Volgend artikelJe werk snel af hebben met de juiste tools voor het klussen
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.