Je werk snel af hebben met de juiste tools voor het klussen

0
2372
schuurmachine

Je kent het misschien wel, al die kleine klusjes die gedaan moeten worden in en om het huis. De kozijnen moet je één keer in de paar jaar tijd schilderen, de badkamer kitten. Het zijn meestal (huishoud)klusjes die snel gedaan zijn, maar waar eigenlijk nooit de zin of tijd voor is. Door het gebruiken van de juiste tools zorg je ervoor dat deze klussen zo gedaan zijn. Waarom zou je met de hand gaan schuren terwijl een schuurmachine precies hetzelfde werkt, maar dan 10x zo snel? In dit blog zie je 4 tips die jouw huishoudklussen een stuk gemakkelijker maken!

Schuren met een goede schuurmachine

Wanneer je begint met een nieuwe schilderklus, moet eerst alles goed geschuurd worden. Voor een muur maakt het bijvoorbeeld niet zoveel uit, en is dit alleen van belang als je je muur glad wilt hebben. voor houten meubelen, kozijnen, deuren en ander houtwerk is schuren zeer belangrijk. Wanneer je alsmaar verf op verf gaat schilderen, zal de verf niet goed hechten en krijg je een effect dat het verf zich gaat bladeren. Door middel van een goede schuurmachine zorg je ervoor dat het schuren zo klaar is. Met een schuurmachine is het schuurwerk zo gedaan en kun je snel beginnen aan de schilderklus! Een schuurmachine van een goed merk scheelt je nog meer tijd. Denk bijvoorbeeld aan een Makita schuurmachine of een Festool schuurmachine.

De juiste zaag voor het juiste materiaal

Zaagwerk, mannen beschouwen het soms nog als een leuke klus. Met zaagwerk valt tevens veel te maken, van meubels tot kleine plantenbakken of vogelhuisjes. Nu is het alleen wel van belang dat er voor het juiste materiaal, de juiste zaag wordt gebruikt. voor een spaanplaat gebruik je een andere zaag dan een dunne plaat. Een decoupeerzaag is prima te gebruiken voor al het dunne, kleine zaagwerk. Grotere platen en planken hebben toch echt wel serieuzer gereedschap nodig. Voor houten planken is een handzaag een prima oplossing als het gaat om één plank. Voor grotere hoeveelheden is een zaagmachine een prima voorbeeld.

Tip: Laat jouw hout op maat zagen bij jouw aankoop! Jij ontvangt een service zonder hier zelf werk voor te hoeven doen!

Kies slim bij jouw aankopen

Het leven zit vol met keuzes, dit geldt vooral met aankopen. Zou jij kiezen voor een losse boormachine voor €199,00, of voor een boormachine met een complete set met boortjes voor €329,00? Vele mensen denken hier niet bewust over na. De tip van vandaag! Kies verstandig, ga voor een dure aankoop zodat je meteen alles in huis hebt. Wanneer je een losse boormachine aanschaft zonder boortjes, moet je deze boortjes later allemaal los kopen. Je bent hier veel duurder mee uit. Dus denk goed na, kies bewust, en succes met de klus!

Vorig artikelMooie en sterke projectvloeren in de sportschool
Volgend artikelBekende werkirritaties eenvoudig oplossen
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.