In het bedrijfsleven heb je veel te maken met verschillende zakenrelaties. Het bijhouden van relaties met je zakenpartners vereist soms enige inspanning. Je kunt uiteraard kiezen voor wat standaard geschenken of uitjes. Maar waar maak je een zakenrelatie nou echt blij mee? Het is een vraag die veel ondernemers zich stellen. Ik zelf ben altijd erg van het champagne bestellen. Een fles champagne staat in mijn ogen toch voor een stukje exclusiviteit en klasse. Deze klasse en exclusiviteit straalt daarna weer door op jouw onderneming. In alle gevallen een win-win situatie als je het mij vraagt! Champagne is het luxe cadeau waarmee je mensen een aantal keren kunt verrassen. Allereerst bij het geven, daarna bij het ontkurken en tot slot het genieten van de champagne zelf. Ben je benieuwd hoe jij je zakenrelatie met champagne kan verrassen? Lees dan snel verder!

Welke champagne moet ik bestellen?

Een beetje champagnekenner weet het wel. Je hebt duizend-en-één soorten champagne. Maar welke fles geef je nou aan jouw zakenrelatie? Het is goed om na te denken wat uiteraard je budget is maar ook hoe luxueus je het wilt maken. Een fles Dom Perignon bestellen is altijd een goede keuze. Dit champagne werk is één van de meest prestigieuze merken ter wereld. Dit relatiegeschenk is er één van de absolute topklasse. Ook kun je kijken naar andere merken. Het welbekende Möet & Chandon heeft enorm veel luxe cadeaupakketten en misschien nog wel meer smaken. Op deze manier kun je voor elke klant een fles op maat cadeau geven. 

Wanneer geef je een champagne cadeau?

Als ik je eenmaal overtuigd hebt van het feit dat je champagne moet bestellen. En daarna heb je de juiste soort champagne uitgekozen. Nogmaals een fles Dom Perignon bestellen doet het altijd goed! Maar dan is het nu hét moment om de fles cadeau te geven. De vraag rest nu alleen nog, op welk moment kun je dit het beste doen? In mijn mening moet je hier een speciaal momentje van maken. Het geschenk heeft een extra lading op het moment dat je hier een speciaal moment om heen creëert. Door het geschenk, jezelf en jouw zakenrelatie in de schijnwerpers te zetten, zal hij zich gewaardeerd voelen. Die waardering is voor jou en jouw zakenrelatie de bevestiging dat de gedane werkzaamheden op prijs gesteld worden en goed verlopen. En wie weet krijg jij de volgende keer ook een lekkere fles champagne! 

Vorig artikelVliegen naar familie in Turkije
Volgend artikelTips bij het kiezen van een nieuwe laptop
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.