Smartphones zijn inmiddels al zo’n tijd in ons leven, dat ze dagelijks vastgeroest zitten aan onze handen. We kunnen niet meer zonder! Daarnaast is het je ook vast niet ontgaan dat er steeds meer vernieuwende accessoires op de markt komen. De perfecte aanvulling om jouw smartphone ervaring compleet te maken. Nieuwsgierig welke nu echt populair zijn op dit moment? Lees dan verder.

Telefoonhoesjes; tijdloos en trendy

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat het aanbod aan telefoonhoesjes bijna onbeperkt is en dat ze je telefoon goed beschermen. Opvallend is juist dat binnen de markt van telefoonhoesjes compleet eigen trends zijn ontstaan. Onderstaand op een rijtje welke trends op dit moment absoluut eruit springen:

  • Telefoonhoesjes die matchen met je kleding. Denk aan een roze bloemen bumper en T-shirt met soortgelijke print.
  • Telefoonhoesjes met dierenprints. We zien het terug in de mode, maar de panterprint is ook niet meer weg te denken bij smartphonehoesjes
  • Hoesjes met een klein hengsel. Waarom? Zo kun jij je telefoon als een mini tasje bij je dragen. Misschien een trend die wat beter past bij iemand met een uitgesproken smaak?

Ben jij op zoek naar een leuk trendy telefoonhoesje? Kijk dan eens op de website van My Jewellery.telefoonhoesje roze streep

 

De perfecte selfie (flash light)

De smartphones van deze tijd hebben de meest fantastische camera’s. Ga je er een dagje opuit en wil je veel foto’s maken? Dan is een dure spiegelreflex camera niet meer nodig. Om deze foto’s helemaal af te maken zijn gadgets zoals de selfie flash light in het leven geroepen. Wat dit apparaatje precies doet? Je plaatst het bovenop je telefoon en kunt een speciale belichting instellen waardoor je foto’s net professionele, studio foto’s worden. Een echte aanrader voor selfie liefhebbers dus.

Films kijken zoals in de bioscoop

Een filmpje in de bioscoop kijken vindt iedereen op zijn tijd leuk. Nog fijner is het natuurlijk om de ultieme bioscoop ervaring in huis te halen. Dat gaat tegenwoordig een stuk gemakkelijker met een smartphone projector. Deze projector ziet eruit als een kleine box met een grote lens. Je plaatst je telefoon met een film naar keuze in de box en de lens projecteert vervolgens het beeld op de muur, net zoals een echte projector. Ideaal, gemakkelijk en erg leuk.

Vorig artikelZiggo Go in het buitenland
Volgend artikelBen jij van plan een groot feest te geven? Dan moet je licht huren!
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.