Voor mijn werk moet ik van tijd tot tijd grote events en bijeenkomsten regelen in Amsterdam, Utrecht en eigenlijk de rest van de Randstad omgeving. Ik vind dat altijd erg leuk, maar het brengt ook de nodige stress en workload met zich mee. Zeker wanneer je het niet regelmatig doet, kan het een behoorlijke uitdaging zijn. Maar ik laat me nooit kisten! Ik bikkel wel door totdat alles geregeld is. Onderlaatst was ik lekker aan het borrelen met een goede vriendin. Ik vertelde haar over mijn obstakels tijdens het regelen van zo’n event in Amsterdam. Zij kwam onverwachts met de oplossing. Hierdoor zal het organiseren van een evenement voortaan soepel én snel geregeld zijn!

Eten en drinken tijdens events

Afhankelijk van het beoogde doel of thema zijn bepaalde aspecten erg belangrijk wanneer je zo’n event organiseert. Zo is het voor mijn werk altijd erg belangrijk dat de catering in orde is. Zelf heb ik niet zulke denderende ervaringen hiermee. De eerste keer dat ik samenwerkte met een cateringbedrijf, kwamen ze te laat opdagen. Tijdens het event daarna had een ander bedrijf een koud buffet geserveerd terwijl ik specifiek om een warm diner had gevraagd.

Onder het genot van een wijntje deelde ik deze ervaringen met mijn goede vriendin. Zij raadde me gelijk deze catering Amsterdam aan. 5 broden 2 vissen heeft de nodige ervaring en zij werken lekker snel. Bovendien, zei mijn vriendin, communiceren ze altijd duidelijk. Hierdoor is de kans op misverstanden aanzienlijk kleiner. Op advies van mijn goede vriendin besloot ik gelijk in dat moment om deze catering Amsterdam de volgende keer in te schakelen.

Mijn ervaring met 5 broden 2 vissen

Een paar maanden later kreeg ik weer de mededeling dat we als bedrijf weer een event in Amsterdam gaan geven. Normaal begon ik aan dit soort taken met gezonde tegenzin, maar ik kon niet wachten om dat ene cateringbedrijf uit te proberen. Voor het event hadden we besloten om een Italiaans buffet te serveren. Dat was bij 5 broden 2 vissen geen enkel probleem. Ik had in een verrassend snel tempo een offerte binnen voor uitstekend Italiaans buffet. Het was zelfs mogelijk om te kiezen voor extra opties bij het afgesproken buffet.

Zoals je wel kunt verwachten waren mijn verwachtingen inmiddels aanzienlijk gestegen. Ik kon niet wachten tot de datum van het evenement. Nou, ik kan je vertellen dat het nog nooit eerder zo soepel en snel geregeld was. Het eten was heerlijk en alles werd op een zeer stijlvolle wijze geserveerd. Echt mijn complimenten aan 5 broden 2 vissen! Voortaan kijk ik echt uit om weer een evenement te organiseren waarbij eten en drinken inbegrepen is.

Zo is elk event soepel en snel geregeld

De levensles van deze ervaring? Soms is de oplossing voor je probleem te vinden in een onverwachte hoek. Het helpt echt om erover te praten met anderen, ook met mensen die er niets mee te maken hebben. Elk event is soepel en snel geregeld wanneer je met de juiste bedrijven werkt, een strakke planning houdt en alles met positieve energie in goede banen leidt!

Vorig artikelVeilig ondernemen met een kredietverzekering
Volgend artikelBen jij té hard aan het werk? Neem pauze!
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.