Als bedrijfseigenaar heb je honderd en een dingen aan je hoofd. Het niet betalen van facturen door klanten, wil je daar niet nog eens bij hebben. Helaas kan het wel voorkomen. Zo heb ik laatst een botsing gehad met een debiteur. Vanwege privéredenen en persoonsgegevens bescherming ga ik niet in detail treden, maar laten we het zo zeggen: die partij kwam zijn rechtelijke beloften niet na. De oplossing? Een gerechtsdeurwaarder Lawpoint.

Wat is een gerechtsdeurwaarder

Een gerechtsdeurwaarder is een openbare ambtenaar die bij koninklijk besluit is benoemd. Hiermee heeft Lawpoint toegang tot overheids registers en mag het ambtelijke werkzaamheden uitvoeren. Deze ambtelijke handelingen bestaan uit: het uitbrengen van een dagvaarding, betekenen van een vonnis, het leggen van beslag en het uitvoeren van een ontruiming. Rechtszekerheid staat centraal in het bedrijfsleven en de gerechtsdeurwaarder wil hier graag garant voor staan. Daarom zorgt hij voor het nakomen van afspraken en de uitvoering van rechtelijke bepalingen door debiteuren.

Wat doet een gerechtsdeurwaarder

Een gerechtsdeurwaarder int schulden voor andere. Nu denkt u: “waarom huur ik dan niet gewoon een incassobureau in?” De reden waarom u beter voor een gerechtsdeurwaarder kunt kiezen is omdat deze meer mogelijkheden biedt dan een incassobureau. Dit komt door de wettelijke status als openbaar ambtenaar. Het werk van de gerechtsdeurwaarder bestaat uit het oproepen van de schuldenaar om voor de rechter te verschijnen en de uitvoering van het uitgesproken vonnis te eisen. Geeft de debiteur hier alsnog geen gehoor aan dan kan de rechtsdeurwaarder beslag leggen op het loon, de uitkeringen, het huis of de inboedel van de debiteur. Hierdoor kunt u nog steeds de schulden die u nog krijgt van de debiteur opeisen.

Waarom ik heb gekozen voor Lawpoint

Lawpoint heeft veel ervaring, is onafhankelijk en heeft hiermee oog voor de belangen van zowel de schuldeiser als de schuldenaar. Zo kan lawpoint optreden als een incassobureau als een gerechtsdeurwaarderskantoor. Lawpoint beschikt over een zeer deskundig en professioneel team met justitiële bevoegdheden en ruime ervaring. Daarom kunt u bij Lawpoint terecht voor alle processen zoals incasseren, procederen of executeren. Mijn ervaringen met Lawpoint waren zeer aangenaam en mijn zaak is netjes afgehandeld. Zoals ik al zei, als bedrijfseigenaar heeft u honderd en nog wat dingen aan uw hoofd en kan een niet betalende debiteur een grote last zijn die u er niet graag bij heeft. Lawpoint regelt deze zaak voor u af zonder dat u er zelf 2 keer naar om hoeft te kijken. Ideaal dus.

Vorig artikelFit in de ochtend met een kleine routine
Volgend artikelSamsung telefoon kiezen, waar moet je op letten?
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.