Ik zal niet zeggen dat ik een enorme familieman ben. Dat betekent niet dat ik een hekel aan mijn familie heb ofzo. Nee, ik kan prima opschieten met mijn familie. Het is eerder dat ik niet zoveel heb met alle verplichtingen die eromheen zitten. Soms vind ik het ook gewoon lastig. Zo moest ik laatst op verjaardag bij mijn neefjes en mijn nichtje. De kinderen zijn nog erg jong, dus ik ken ze niet echt. Vaak komt dat pas als ze wat ouder zijn. Daardoor was het wel erg lastig om een geschikt presentje te scoren. Wat geef je namelijk aan neefjes en nichtjes? Ik ben zelf helemaal niet op de hoogte wat “hip” is bij die doelgroep. Aangezien ik niet de enige moderne man ben, deel ik vandaag het advies dat ik van mijn zus (hun moeder) heb gekregen. Dat advies heeft mij in ieder geval al geholpen. Misschien heb jij er op deze manier ook wat aan!

Optie 1. Een cadeaubon

Je kunt het heel veilig spelen en een cadeaubon geven. Van mijn zus heb ik echter geleerd dat je dit alleen wel vanaf een bepaalde leeftijd kan doen. Wanneer kinderen klein zijn, dan snappen ze het concept van een cadeaubon niet echt. Hierdoor kan jouw goede bedoeling helemaal de plank mis slaan. Naarmate kinderen rond de 8 à 10 zijn, begrijpen ze al beter hoe de wereld in elkaar zit. Misschien speelt je neefje wel een online game en kun je hem wat tegoed geven. Ook op die manier kun je cadeaubonnen inzetten tegenwoordig. Mijn zus benadrukt wel dat je vooraf even moet checken met de ouders wat voor bon dan handig is. Als ze geen PlayStation hebben, dan is zo’n cadeaubon daarvoor niet echt praktisch natuurlijk.

Optie 2. Kinderkleding

Een ander goed cadeau kan kleding zijn. Kinderen groeien continu en hierdoor verslijten ze behoorlijk wat kleding. Mijn zus raadde me aan even te kijken op Sjiek de Friemel. Dat is een webshop met kinderkleding waar mijn neefjes en nichtje momenteel helemaal fan van zijn. Aangezien kinderkleding niet gratis is en ze snel uit hun kleren groeien, kan het geven van kinderkleding dus een goede optie zijn. Zo heb ik voor mijn neefjes wat van DSQUARED kids gekocht via Sjiek de Friemel. Klik gerust eens op de link om zelf te ontdekken of het misschien wat is voor jouw neefjes en nichtjes.

Optie 3. Een dagje uit

Wil je echt punten scoren met jouw cadeau? Dan kun je ook voorstellen om de kinderen een dagje mee op pad te nemen. Bezoek bijvoorbeeld dat ene animatiepark waar ze elke keer weer over beginnen. Niet alleen maak je op die manier je neefjes en nichtjes blij, je hebt ook wat punten gescoord bij de ouders. Zij krijgen namelijk een vrije dag van jou cadeau! Ik zou ook hierbij van tevoren even kort checken of dit idee oké is met de ouders. Dan kun je gelijk overleggen of het park dat jij in gedachten had wel geschikt is.

Hopelijk heb ik je in ieder geval een paar ideeën gegeven wat je aan je neefjes en nichtjes kunt geven. Heb jij nog goede suggesties? Die hoor ik natuurlijk ook graag!

Vorig artikelKinderspeelgoed niet meer van deze tijd? Echt wel!
Volgend artikelAlles voor de gezondheid van je kat
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.