Je bent bijna klaar om te vertrekken en naar de vergaderlocatie te gaan. Misschien heb je er wel helemaal geen zin in, het is immers iets van werk. En daar hebben we nu eenmaal niet altijd zin in. Maar misschien worden er wel hele belangrijke dingen genoemd. Het is altijd goed om naar een vergadering te gaan, ook als je denkt dat het eigenlijk nergens voor nodig is. Want misschien denken anderen daar wel anders over. En misschien worden er wel dingen genoemd die je anders niet zou horen, dus heb nog niet te veel tegenzin, er kan nog van alles gebeuren als je eenmaal op de vergaderlocatie bent aangekomen.

Stel je eigen vragen

Misschien heb je het wel even allemaal onderschat, en kan je als je er even voor gaat zitten alsnog wel het een en ander bedenken om op te noemen. Dit zijn dan toch de perfecte momenten daarvoor? Soms zijn er dingen waar we niet zo even snel op komen, maar later toch weer bij ons te binnen schieten wanneer het dan eigenlijk al te laat is. Wacht dus niet te lang met dingen bedenken. Misschien denk je op het eerste gezicht dat jij nergens inbreng hoeft te geven. Maar als je al eventjes van tevoren gaat kijken, dat er dan toch wel het een en ander opgenoemd kan worden.
Vergaderlocatie

Naar anderen luisteren

Je werk gaat immers niet alleen over jouzelf. Misschien heb jij uiteindelijk toch nog steeds niets om op te noemen, maar dat is nog geen reden om er niets van te verwachten. Want misschien komen je collega’s wel met punten waar jij het achteraf toch ook wel mee eens bent. Iedereen moet toch een kans krijgen om een beetje eigen inbreng te geven? Dus dan is het ook net zo netjes dat je daar wel even aandachtig naar luistert. Dat zou jij immers ook willen als je wel het een en ander te zeggen hebt. Misschien heb jij wel oplossingen te bieden, je weet het toch maar nooit.

Dus wees niet te chagrijnig

Als er een vergadering is, dan is dat echt niet voor niets. Wees dus niet te chagrijnig en wacht het eventjes af. Misschien worden er wel dingen genoemd waar je het helemaal mee eens bent, en misschien ook juist niet, dan kan je dat ook opnoemen. Het komt echt wel goed, en als je dan eenmaal klaar bent op de vergaderlocatie, kan je toch ook weer lekker naar huis, het is maar eventjes. Ook al is het niet je ding.

Vorig artikelGeef een industriële look aan je kantoor
Volgend artikelKies de beste hypotheek van 2019
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.