Als we op vakantie gaan, gaan we om te ontspannen. Velen zullen het met me eens zijn als ik zeg dat ik graag extra bagage bijboek zodat ik op de plaats van bestemming nog wat snuisterijen en kleding kan kopen. Maar op veel plekken is dit niet zo makkelijk winkelen wanneer je een maatje meer hebt. Wat nu, als je je badpak vergeten bent?

Doe de research

Voordat je je vakantie boekt, heb je natuurlijk al uitvoerig gekeken naar wat er allemaal te zien en te doen is op de plaats van bestemming. Dat doe ik ook, en ik kijk naar winkels met plus size maten. Mocht er dan onverhoopt iets vergeten worden of kapot gaan dan weet ik waar ik terecht kan voor een stijlvolle vervanging van het op wat voor manier dan ook verongelukte kledingstuk.

Wees goed voorbereid

Maar zelfs wanneer je weet waar je moet zijn, raad ik aan om bepaalde kledingstukken toch echt zelf mee te nemen en niet ter plaatse te kopen. Tenzij je echt niet anders kan. Ik spreek voor de meeste vrouwen als ik zeg dat ik een lievelings bh heb en dat die echt mee moet op vakantie, vooral tijdens het reizen. Grote maten bh’s zijn nog moeilijker te vinden dan reguliere grote maten kledingstukken. Ze moeten namelijk van goede kwaliteit zijn om de hele dag ondersteuning te bieden.

Ga er meteen op af!

Wanneer je het gewoon leuk vindt om te winkelen en vooraf weet waar je moet zijn, of je op een bestemming bevindt waar grote maten kleding in overvloed te vinden is, zou ik zeggen: meteen gaan! Wanneer ik iets nieuws koop, wil ik het meteen aan. Het liefst geef ik iedere keer als ik thuiskom van een dagje winkelen mijn partner een hele modeshow. Door meteen te gaan winkelen, heb e de hele vakantie nog plezier van jouw gloednieuwe ‘looks’.

Laad die camera maar vast op

En wanneer je dan nieuwe kleding hebt, die bijvoorbeeld enkel in dat land te verkrijgen is, dan moet dat gezien worden. Op vakantie ontspannen we en als we ontspannen zijn, zien we er stralender en meer uitgerust uit. Geloof mij maar, dat in combinatie met een nieuwe jurk en een prachtig uitzicht op de achtergrond is hét perfectie vakantieplaatje. Je bent zo mooi! Dat moet iedereen zien!

Hopelijk kom je met deze tips wat beter uit de voeten als je wilt winkelen op vakantie deze zomer. Veel plezier!

Vorig artikelKies de beste hypotheek van 2019
Volgend artikelGooi het roer eens drastisch om!
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.