Je hoort het waarschijnlijk best vaak om je heen. Vrienden of vriendinnen die uit huis gaan, familie die naar een andere stad verhuist en misschien is het deze keer voor jou tijd om te verhuizen. Naast dat het natuurlijk spannend en leuk is om ergens een nieuwe start te maken en van een plek jouw nieuwe eigen thuis te maken, brengt het soms aardig wat stress met zich mee. Want waar begin je nou? Al je spullen moeten mee en misschien zijn er ook een aantal nieuwe dingen die ook naar je huis toe moeten. Als je deze dag of dagen zonder stress wilt beleven is het misschien wel handig om de volgende dingen door te nemen.

Inpakken maar

Je hebt waarschijnlijk een aantal spullen thuis staan. En de meeste spullen gaan waarschijnlijk mee naar jouw nieuwe huis. Je kan alles in plastic zakken stoppen, maar 9/10 keer is dit niet echt een goede oplossing. Als de inhoud van die plastic zak te zwaar wordt dan scheurt deze snel en liggen binnen de kortste keren al jouw spullen weer door de kamer en misschien zelfs wel op straat. Dit is natuurlijk niet iets wat je wilt. Als je je spullen veilig wilt vervoeren kan je het beste dozen kopenOp deze manier weet je dat jouw gelliefde boeken er zonder kleerscheuren af komen.

Vervoer

Inderdaad, het is vanzelfsprekend dat de spullen die in je oude huis staan naar je nieuwe huis vervoerd moeten worden. Soms is dat nog best wel een klus, want hoe doe je dit nou op de goede manier? Als de 2 huizen naast elkaar staan is dat makkelijk geregeld, want dan kan het gewoon gedragen worden. Maar het kan ook zijn dat de twee locaties een uur of meer van elkaar af zijn. In dit geval is het handig om de spullen te vervoeren met een busje of misschien een boedelbak. Er zijn erg veel plekken in Nederland waar je deze voor een goed prijsje kunt huren, maar het beste is om eerst in je omgeving rond te vragen of iemand een busje of een boedelbak thuis heeft staan. Dit scheelt natuurlijk geld en met dat geld kan je eventueel nog wat leuke items halen voor in je nieuwe huisje.

Maak het leuk

Verhuizen kan je alleen doen, maar het is beter om dit samen te doen. Aangezien er waarschijnlijk best wel wat spullen verhuisd moeten worden kan je aan je familie of vrienden vragen of zij jouw verhuisdag vrij willen houden. Geef dit ruim van tevoren aan zodat iedereen de tijd heeft om deze dag vrij te houden. Daarnaast maakt verhuizen samen met vrienden of familie de dag een stukje leuker.

Vorig artikel3 tips om te borrelen tijdens quarantaine tijden
Volgend artikelEen Volvo koop je bij dé Volvo specialist!
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.