Verhuizingen

De laatste tijd lijkt het alsof er alleen maar mensen aan het verhuizen zijn. Misschien heeft het te maken met de leeftijdsfase waarin we ons bevinden, maar ik blijf helpen klussen en naar housewarmings gaan de laatste tijd. Hoewel ik dat enorm leuk vind en graag naar je nieuwe huisje kom kijken, wil ik wel altijd een leuk cadeau meenemen. Dat is soms lastig, en ik kan me voorstellen dat meer mensen last hebben van dit probleem. Daarom geef ik je in deze blog een aantal ideeën voor housewarming-cadeautjes. Zo hoef jij nooit meer met een afgezaagde bos bloemen voor de deur te staan!

Verwennen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een verwenbon kan een perfect cadeau zijn voor je net verhuisde vrienden. Ze hebben zich in het zweet gewerkt tijdens het klussen. Vloeren leggen, behangen, je spullen verhuizen: het gaat allemaal niet in de koude kleren zitten. Een cadeaubon voor een spa, massage of weekendje weg is daarom een origineel, maar zeer welkom cadeau. Niet echt van die massage-typjes? Denk dan wat breder: een avondje uit naar de bios met een etentje kan ook heel ontspannend zijn. Terwijl jij op de kinderen past.

Interieur

Mocht je liever een cadeau hebben dat wat meer gericht is op een huishouden, kan je altijd een cadeau geven wat bij het interieur past. Denk bijvoorbeeld aan een bijzettafeltje, mooie vazen of een oude globe. Daar moeten ze overigens natuurlijk wel van houden. Wat ook een optie is, is een (deel van een) servies. De meeste mensen hebben natuurlijk al borden en bestek, maar servies is zoveel breder dan dat. Je kan bijvoorbeeld een koffieschuimer geven, of een mooie whiskeyset. Flesje goede drank erbij en je cadeau is compleet. Een andere tip in deze hoek voor gegarandeerd succes (echt, ik spreek uit ervaring!) is het cadeau geven van een stoofpan. Kan je meteen subtiel hinten dat je enorm van zelfgemaakte stoof houdt. Wedden dat je vrienden meteen een avondje inplannen waar ze  voor je gaan koken?

Kunst

Dit is een moeilijke, maar als jij de mensen waar je langsgaat echt goed kent kan een stuk kunst een geweldige toevoeging zijn aan hun nieuwe stekkie. Zorg wel dat je zeker bent dat de nieuwe eigenaren a) van kunst houden en b) van déze kunst houden. Bij twijfel dus beter niet doen.

Ideeën zat

Zo, nu kan jij weer eventjes door met alle housewarmings. Ik moet er ook nog naar een aantal toe, dus ik ben benieuwd wat jullie zoal geven. Hebben jullie nog goede tips? Let me know!

Vorig artikelJezelf trakteren op wat mooie kleding: je hebt het verdiend!
Volgend artikelMeer gezelligheid in je bedrijf
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.