Met kinderen op vakantie, dat is elk jaar weer een uitdaging. Toen Michelle en ik nog met zijn tweetjes waren was het een stuk eenvoudiger een vakantiebestemming uit te zoeken. We konden zelfs meerdere keren per jaar op vakantie. Vaak gingen we naar een leuke stad in Europa en maakten we in de zomer nog een lange reis, bijvoorbeeld door Azië. We zijn zelfs een keer naar de Verenigde Staten geweest. Met de komst van onze kinderen kregen onze vakanties een ander karakter. Ik vind dat eigenlijk niet erg. We hebben nu ook relaxte vakanties, waarbij Michelle en ik proberen zoveel mogelijk uit te rusten. Het is toch al druk genoeg, als werkende ouder. Dit jaar zijn we op vakantie geweest naar park Albatros Italië. Ik moet zeggen dat ons dat goed is bevallen. Ik deel onze ervaring graag, zodat jij er misschien ook iets aan hebt!

Ervaringen park Albatros Italië

We stuitten op Park Albatros toen we online op zoek waren naar een leuke camping voor onze zomervakantie. Ik wilde wel weer eens naar Italië. We zijn de afgelopen jaren steeds naar België en Frankrijk geweest, en ik miste de heerlijke Italiaanse zon. Michelle vond dat een goed idee en zocht online naar leuke campings. Park Albatros ligt in Toscane, om precies te zijn vlakbij de plaats San Vincenzo. De eigenaren zijn Nederlands dus het reserveren via de website was heel eenvoudig. Je kunt er terecht met je eigen caravan of tent, of een tent huren. We zijn gewoon met onze eigen caravan die kant op gegaan en kregen een mooie plek toegewezen op de camping. Op de camping zelf konden de kinderen heerlijk spelen. Er waren meerdere zwembaden waarin de kinderen konden zwemmen. Ik heb zelf elke dag baantjes getrokken in het sportbad. Het was prettig dat die twee zwembaden gescheiden waren, zodat ik ook gewoon lekker kon zwemmen zonder steeds met de kinderen bezig te zijn. Daarnaast was er een privéstrand. Daar heeft Michelle met onze dochter vele dagen doorgebracht. Ook de minidisco was erg in trek bij onze kinderen en die van onze buren. Het is een heel kindvriendelijke camping, waar meer dan genoeg speelkameraadjes voor ze te vinden waren. Ze vonden het erg jammer om weer weg te gaan, en wij eigenlijk ook. In San Vincenzo zijn ook leuke stranden te vinden. We zijn hier ook naartoe geweest en zijn wezen winkelen in het stadje. Ten slotte bood de omgeving ook veel moois te zien en te doen. De camping was een perfecte uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving.

Reizen met de auto

Wij zijn met onze auto naar San Vincenzo gereden, maar je zou natuurlijk ook het vliegtuig kunnen pakken en dan in Italië verder kunnen rijden met een (huur)auto. Ik raad je in alle gevallen aan even te kijken wat je mee moet nemen in de auto. Je kunt dan op tijd een EHBO-kistje en gevarendriehoek aanschaffen als je die nog niet hebt.

Vorig artikelHey Siri, zal ik de iPhone 11 bestellen?
Volgend artikelEen goede shortlease zzp
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.