Een eigen bedrijf runnen is het leukste dat er is. Ik heb nu al vele jaren mijn eigen bedrijf en telkens weer begin ik de werkdag met plezier. Voor mijn werk ben ik veel onderweg, maar soms heb ik maandenlang een klant dicht bij huis. Het is dan niet praktisch om altijd maar een auto voor de deur te hebben staan, terwijl ik deze niet altijd gebruik. Wanneer de klant dichtbij is, kan ik net zo goed op de fiets gaan en soms pak ik gewoon even de bus of de trein. Een lease contract van meerdere jaren was dus nooit een goede optie. Een shortlease zzp is belangrijk, omdat je als zzp’er natuurlijk een ander soort inkomen hebt dan wanneer je elke dag naar je vaste kantoorbaan afreist. Het is belangrijk dat je een vervoermiddel kiest dat je ook daadwerkelijk kunt betalen. Voor mij was dat gelukkig helemaal geen probleem. Ik heb met mijn bedrijf voldoende geld verdient om een mooie auto te komen, maar ik vond het zonde om een auto in de garage te zetten wanneer ik er lange tijd niet mee ging rijden. Het is dus veel beter om het op een andere manier te doen. Met een goed shortlease zzp contract weet je heel zeker dat je een auto krijgt die bij je past. Je kunt namelijk zelf kiezen voor het model en voor het merk. Ik heb natuurlijk meteen een mooie grote auto geleased, omdat ik grote afstanden af moet leggen en dan is het wel zo makkelijk om fijn te kunnen rijden.

De voordelen van shortlease zzp

Voor een goed shortlease contract voor zzp’ers is er natuurlijk veel voordeel. Je hoeft alleen maar te betalen voor de maanden waarin je de auto ook echt nodig hebt. Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van service. Met een leaseauto betaal je alleen de kosten voor de benzine. Het onderhoud hoef je niet te betalen. Ook zijn er zeer goede regels voor die vervelende momenten als je langs de kant van de weg komt te staan. Je kunt dan meteen bellen en de kosten voor de reparaties hoeven niet door jou betaald te worden. Een heel groot voordeel dus!

Snel naar de dealer

Ik zou zeker zeggen, ga snel naar de dealer en bekijk de verschillende soorten auto’s die je meteen kunt leasen. Een goed shortlease contract helpt je om altijd een goede auto bij de hand te hebben voor weinig geld.

Vorig artikelOnze vakantie op park Albatros Italië
Volgend artikelHet belang van een fijne werkomgeving
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.