Het is inmiddels alweer bijna 2020, wat betekent dat Pasen alweer voor de deur staat. De supermarkten puilen vanaf februari 2020 alweer uit van allerlei lekkere snacks voor Pasen, en ook de tuincentra zijn weer volledig ingericht op het, in mijn ogen, leukste feest van het jaar. Daarom is dit het juiste moment om alvast wat tips met jullie te delen om van deze Pasen een feest te maken die je nooit meer zult vergeten.

Geschenktips voor onder de paastakken

Ik ben het ermee eens dat kerst het grootste en meest bekende feest van het jaar is. Hele families komen samen om kerst, al dan niet met een gelovige achtergrond, te vieren. Wekenlang wordt er nagedacht over het samenstellen van het kerstdiner, maar men gaat ook massaal brunchen of luxueus dineren in één van de vele restaurants met een kerstmenu. Toch vind ik dat Pasen niet onderschat moet worden. Pasen valt meestal rond eind maart, begin april en dit betekent dat het al zacht lenteweer kan zijn. Een ideaal moment om eens samen te komen met de hele familie en Pasen te vieren als nooit tevoren.

Een leuke tip voor iedereen is een paaspresentje online bestellen. Er zijn tegenwoordig tal van websites waar je leuke cadeaus kan bedrukken met je eigen tekst en/of foto’s. Zo kun je zelfs een fles bier of wijn bedrukken met je eigen tekst en foto. Leuk voor je vader of oom! Naast een gepersonaliseerd cadeau valt het geven van een lekker etentje ook altijd in de smaak. Dit hoeft niet altijd duur te zijn want op verschillende veilingsites kun je tegenwoordig al voor tien tot twintig euro een uitgebreid diner voor twee personen kopen. Natuurlijk kun je jezelf ook eens verwennen met een lekker diner! Het leuke van het geven van cadeautjes rondom Pasen, is dat men het niet verwacht en je jouw dierbaren eens goed kunt verwennen. Daarbij kun je rondom Pasen genoeg geschenkverpakkingen en paasdozen voor personeel en familie kopen.

Eten met Pasen

Naast het geven van cadeautjes is het ook erg leuk en gezellig om je familie met Pasen eens culinair te verwennen. Uiteraard kun je een brunch of diner in een restaurant in de omgeving boeken, maar is het niet even leuk (of misschien wel leuker) om gezellig met z’n allen te koken. Mijn tip voor deze Pasen is om met de hele familie een 4-, 5-, 6- of zelfs 7 gangendiner te bereiden. Afhankelijk van de hoeveelheid gasten, kan iedereen een gang bereiden. Superleuk toch!? 

Tweede paasdag

Bij ons thuis is het traditie om tweede paasdag met het gezin op pad te gaan. Waar we op eerste paasdag bijvoorbeeld met de hele familie bijeenkomen, is tweede kerstdag geschikt voor een leuk dagje uit. Lekker uitwaaien op het strand kan, bij goed weer, bijvoorbeeld erg leuk zijn. Ook draaien er regelmatig leuke familiefilms rondom Pasen in de bioscoop. Wellicht is het ook leuk om met het gezin naar het bos te gaan en in volle glorie van de lente te genieten.

Vorig artikelZakelijk betaalverzoek voor jouw instelling
Volgend artikelEen hele grote moestuin
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.