Begin van dit jaar zijn wij met mijn werk verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Dit was voor iedereen wel even wennen. Het oude pand was klein en verouderd maar daar hadden we met elkaar een knusse werkplek van gemaakt. Het nieuwe pand is modern en ligt net even buiten de stad dat is even anders. Maar mijn werkgever vindt het belangrijk dat we een fijne werkplek hebben dus gaan we van het nieuwe pand weer een vertrouwd plekje maken.

 

Alles nieuw

Natuurlijk was het heerlijk dat alles nieuw was dat gaf iedereen ook echt wel weer een nieuwe boost. Maar het was een stuk groter en dat vonden we allemaal toch minder knus. Wij zijn ook begonnen met flexplekken dat betekende dat niemand meer een eigen bureau heeft. Dit was echt wel even anders werken, maar onze werkgever heeft er voor gezorgd dat er nu verschillende soorten werkplekken zijn en dat er genoeg werkplekken zijn zodat er geen irritatie hoeft te ontstaan. Zelfs de werkgever had geen vaste plek en dat gaf ons echt het gevoel dat hij voor ons en met ons een goede werksfeer wilde creëren. Om even een beeld te schetsen is het kantoor verdeeld in verschillende plekken. We hebben twee afgesloten ruimtes die zijn voor vergaderingen en besprekingen want soms heb je privacy nodig. Er zijn ook een stilte coupes die deel je dan met andere collega’s maar daar wordt niet gesproken en geen telefoontjes aangenomen. De andere plekken zijn staan bureaus en gewone klassieke bureaus waar je aan kan zitten die verdeeld zijn in blokken van vier plekken. Het was echt wel even anders de flexplekken maar nu ziet iedereen ook het voordeel er van want je werk vaak met andere om je heen en op een andere plek dat maakt het iedere dag ook weer anders is.

 

De inrichting

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting. Ze hebben voor rustige kleuren gekozen en er bewust gekozen voor goede kantoormeubelen. Fijne bureaus en goede stoelen zijn bevorderlijk voor je progressie op werk. Op het kantoor zijn veel planten en dat vind ik persoonlijk gewoon echt super. Het oogt leuk en het is voor de zuurstof in het kantoor goed. Iedere dag wordt het kantoor ook gereinigd dit is echt een professionele schoonmaak want iedere dag is het kantoor weer spik en span. Dit is erg belangrijk voor een fijne werkomgeving want hierdoor houdt iedereen het ook schoon en begin je iedere dag weer met frisse moed.

 

 

 

Vorig artikelEen goede shortlease zzp
Volgend artikelDe voordelen van een koude douche
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.