Ongeveer een jaar geleden kocht ik de iPhone XR. Niet in de minste plaats omdat Apple eindelijk een toestel had gemaakt in mijn favoriete kleur: geel. Ik ben nog steeds heel blij met deze telefoon, toch heb ik zojuist de nieuwste iPhone 11 besteld en zal ik mijn geliefde gele toestel inruilen. Waarom ik voor deze upgrade heb gekozen, voor welke variant ik ben gegaan én welk telefoonhoesje ik hierbij heb besteld lees je in deze blog.

Waarom de iPhone 11?

Ik heb even getwijfeld of het verstandig was om nu al een nieuwe iPhone te bestellen. Ik was immers heel tevreden over de XR, waarom zou ik dan nu al een nieuwe telefoon willen? De belangrijkste reden was voor mij de prachtige dubbele camera achterop de 11. Het is voor mij als blogger belangrijk dat ik overal en altijd mooie foto’s kan maken. Als ik écht mooie foto’s wil maken, die ik bijvoorbeeld ook wel afdrukken, dan gebruik ik mijn spiegelreflexcamera. Voor Instagram en foto’s voor in mijn artikelen zal de camera van mijn nieuwe telefoon meer dan voldoende zijn. De iPhone 11 heeft namelijk naast een 12 megapixel groothoekcamera ook nog een ultragroothoeklens. Hiermee krijg je vier keer meer van de omgeving in beeld. Ook portretfoto’s zijn hiermee nog mooier. Een leuke extra is dat je met de iPhone 11 ook portretfoto’s van je huisdier kunt maken.

Naast de verbeterde camera beschikt de iPhone 11 over een betere selfiecamera, een betere batterij en een nog snellere en efficiëntere processor. Over dit laatste had ik bij mijn XR al niets te klagen, maar meer snelheid is natuurlijk altijd beter. Wat mij uiteindelijk overhaalde om te kiezen voor een nieuwe iPhone was het feit dat Apple een mooie inruilactie heeft. Wanneer ik mijn oude telefoon inleverde kreeg ik €300 korting op het nieuwe toestel. Toen kon ik het écht niet laten.

Accessoires voor mijn nieuwe iPhone

Een tof accessoire dat ik samen met mijn iPhone heb besteld zijn de nieuwste generatie Airpods pro. Waar ik het bij de iPhone niet nodig vond om voor de pro-variant te gaan zie ik hier bij de Airpods zeker de meerwaarde van in. Deze draadloze oortjes hebben namelijk een optie voor noise cancelling. Ideaal wanneer je in de trein zit en geen last wilt hebben van je omgeving. Ik kan niet wachten tot ik ze binnenkort in het vliegtuig kan gebruiken. Hello good music, goodbye crying baby!

Naast Airpods heb ik natuurlijk ook een nieuw telefoonhoesje aangeschaft. Ondanks dat de 11 op zich even groot is als de XR, is de opening voor de camera in de hoesjes dat niet. Het toestel en de Airpods heb ik bij Apple besteld, maar de hoesjes die Apple maakt vond ik nogal saai. Ik ben daarom verder gaan zoeken naar leuke iPhone 11 hoesjes, en kwam zo bij Hoesjesdirect.nl terecht. Ik denk dat ik voor dit shockproof hoesje ga:

Vorig artikelDe voor- en nadelen van een open haard
Volgend artikelOnze vakantie op park Albatros Italië
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.