Wellicht dat je het gehele proces zelf al eens mee hebt gemaakt, of dat een kennis dit al eens heeft gedaan, trouwen. Het bruidspaar stapt het huwelijk in en zijn aan elkaar verbonden. Maar wat komt er nu allemaal kijken bij een huwelijk, het trouwen en daarna? In dit blog zullen we drie verschillende fasen bespreken. Het vrijgezellenfeest, de bruiloft en vervolgens de huwelijksreis, je komt het hier te weten!

Het vrijgezellenfeest, hier mag nog alles!

Vrienden en vriendinnen doen de meeste gekke dingen met elkaar. Wanneer jullie bij elkaar komen worden alle verhalen en gebeurtenissen besproken die samen zijn beleefd. Een mooi moment om zo’n moment te beleven is een vrijgezellenfeest. Met een vrijgezellenfeest kun je het zo gek maken als je wilt, van een avond stappen tot een avontuurlijk spel. Kies er bijvoorbeeld voor om een kroegentocht te houden, waarbij degene die gaat trouwen in een speciaal pak verkleed gaat. Het zal een onvergetelijk vrijgezellenfeest worden. Als je juist van een beetje avontuur houdt, is paintball of airsoft iets voor jullie! Laat de toekomstige bruid een konijnenpak aantrekken, en schieten maar!

De bruiloft, waar het echte feest begint

De vrijgezellenfeesten zijn goed gevierd, het aanzoek is geweest en je bent al een enige tijd verloofd. De volgende stap is de trouwerij, waarbij het een officieel moment is. De bruid is gekleed in de mooiste bruidsjurk, terwijl de bruidegom zijn mooiste pak aan heeft. De bruidskinderen strooien met rozenblaadjes terwijl het koppel naar voren komt lopen. Hierna volgt een toelichting met als afloop het ja-woord. Wanneer dit is gebeurt is er een nieuw huwelijk ontstaan. 

De huwelijksreis

Als koppel heb je al heel veel dingen meegemaakt. Vervolgens is de keuze om een mooie huwelijksreis te maken. Tijdens deze reis blikken jullie terug op de trouwerij, het aanzoek moment en het vrijgezellenfeest. Ook kijk je naar de toekomst en de mooie levensgebeurtenissen die tegemoet zullen komen. Vele stellen zullen aan kinderen beginnen, de andere denkt aan groter wonen, voor jezelf kun je het inplannen. Het belangrijkste is om te genieten van de mooie momenten en te kijken naar de eerste stap in jullie leven!

Als laatste tip is het van belang om te genieten. Iedereen ziet zijn bruiloft natuurlijk anders, maar laat het niet zomaar voorbij schieten. Maak er in ieder geval voor jezelf een mooi feest van en organiseer een vrijgezellenfeest. Hier zullen de mooiste herinneringen uit ontstaan en heb je een mooi verloop om naar terug te kijken!

Vorig artikelMeer gezelligheid in je bedrijf
Volgend artikelDit moet je weten over het opzeggen van een grootzakelijk energiecontract
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.