Misschien heb je weleens van mistmachines gehoord. Nee, ik bedoel niet die machines die op feestjes of theaterstukken voor een mysterieuze sfeer zorgen. Ik heb het over een beveiligingssysteem. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat uw waardevolle eigendommen ten alle tijden worden beschermd in het geval van diefstal. Hoe werkt het dan? Nou zodra er wordt ingebroken heeft de machine maar enkele seconden nodig om de hele betreffende ruimte te vullen met een enorm dikke mist waar noch jij, nog de aanvaller doorheen kijkt. De dief moet wel vluchten of wachten tot de mist wegtrekt. Dat geeft jou alle tijd om de autoriteiten in te lichten. Daarnaast beschadigt de mist jouw spullen niet en is zo opgeklaard wanneer er frisse lucht van buiten bij komt.

Wat is de beste keus?

Wanneer u kiest voor een beveiligingssysteem is het allerbelangrijkste dat deze doet wat hij moet doen. Daarnaast moeten uw waardevolle spullen hier niet door beschadigt raken. Met mistmachines zit u dan helemaal goed. Zeker met een mistmachine als de Raptor. Deze spuit de mist in 25 seconden helemaal uit en is simpel te koppelen aan uw bestaande alarmsysteem. Wanneer deze afgaat wordt de Raptor getriggerd. Daarnaast hoeft deze machine niet persé aan een stopcontact vast te zitten. Hij werkt namelijk net zo goed op batterij. Wanneer u gewoon thuis bent, laadt u hem een keer op en klaar is Kees. Daarnaast is het systeem geschikt voor allerlei soorten ruimtes. Van winkelpanden tot woonhuizen en van vervoersmiddelen tot schuren. Bij Mistgenerator.nl werken ze samen met verschillende verzekeraars. Hierdoor lijkt een goed beveiligingssysteem ineens een stuk dichterbij. Veiligheid gaat immers voor alles. Om te weten wat voor verzekering bij u past, vraagt u simpelweg een gesprek aan.

De voordelen

Er zijn een hoop verschillende beveiligingssystemen op de wereld. Waarom zou je nu precies voor deze kiezen? Nu, laat me de voordelen van de mistmachines voor je op een rijtje zetten. Ik zou hier immers niet zomaar een blog over schrijven.
• Programma’s om uit te stellen helpen u doelbewust te beveiligen.
• Draadloze mogelijkheden.
• De afmetingen zijn klein, waardoor dit compacte apparaat erg gebruiksvriendelijk is.
• Er is geen elektriciteitstoevoer nodig.
• De prijzen zijn laag.
• Installeren is erg eenvoudig, u koppelt het apparaat gewoon aan uw alarmsysteem.
• Het onderhoud kost niet veel tijd, na elk gebruik vervangt u het patroon.
• U kunt de mistgenerator The Raptor gebruiken voor de beveiliging van bijvoorbeeld busjes, kluizen, campers, caravans, vrachtwagens, trucks, boten, winkels, huizen en schuren.

Vorig artikelTevreden en voldaan naar bed na een dag werken
Volgend artikelLaminaat of parket?
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.