Wanneer je regelmatig een pakket verstuurt zal jij wellicht wel eens gemerkt hebben dat het niet altijd loopt zoals het in eerste instantie was gepland. Of het pakket wordt te laat opgehaald, of het kan niet worden aangemeld, of er is wel iets anders aan de hand waardoor de verzending niet compleet soepel verloopt. Zijn dit problemen die jij herkent? Dan moet je eens met Boek Uw Zending verzenden!

Wie is Boek Uw Zending?

Het bedrijf bestaat uit een vrij klein maar hecht team dat ervoor zorgt dat jouw pakket op de juiste plek op het juiste tijdstip wordt bezorgd. In 2007 zijn de twee eigenaren begonnen met een eigen pakketdienst. Dit heette toentertijd nog anders, namelijk: Balder Logistiek.

In 2008 veranderde het bedrijf van naam naar Boekuwzending.com. Met deze verandering werd het bedrijf ook de eerste pakketdienst waarbij je in het online boekingssysteem jezelf niet eerst hoeft te registreren voordat je een pakket verzend. Dit is super handig wanneer je even snel een pakket versturen wil.

Wat voor typen pakketten kan je bij Boek Uw Zending versturen?

Als pakketdienst is het natuurlijk mogelijk om pakketten te verzenden, dat staat wel vast. Maar welke soorten pakketten je precies kan verzenden, dat wisselt nog wel eens per pakketdienst. Om het duidelijk te maken staat hier onder voor je op een rijtje wat je kunt verzenden bij Boek Uw Zending.

  • Het is mogelijk om pallets te verzenden bij BUZ
  • Kleine pakketten kunnen ook verzonden worden
  • Ook documenten kunnen in speciale verpakking worden verzonden met BUZ

Hoe werkt het verzenden van een pakket bij Boek Uw Zending?

Het verzenden van een pakket bij Boek Uw Zending kan worden voltooid in vier stappen. In de eerste stap bereken je de prijs van het pakket wat je wil verzenden. Dit is afhankelijk van het gewicht.

De tweede stap gaat over het label. Je geeft aan waar het pakket naartoe moet en vervolgens stuurt Boek Uw Zending het etiket toe. Ook voor meerder pakketten kan dit worden gedaan. Plak de etiketten op de pakketten voordat de chauffeurs het pakket bij jou komen ophalen.

Vervolgens komt de chauffeur bij het door jou opgegeven adres langs om de pakketten op te halen. Je kunt het pakket ook naar Boek Uw Zending opsturen door het naar de dichtstbijzijnde pakketshop te brengen.

De pakketten die jij hebt aangemeld voor verzending kan je na het ophalen door de chauffeur volgen. Afhankelijk van de gekozen service, kan je dit doen van afhaling tot aflevering. Op deze manier ben jij altijd op de hoogte van de locatie van jouw pakketten!

Vorig artikelWat zijn de voordelen van webhosting Nederland?
Volgend artikelKledingtips van vrouwen voor mannen: zo maak jij jezelf woest aantrekkelijk
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.