Het hele jaar moet je hard werken, er wordt van alles van jou gevraagd en er staat dus veel druk op jou. Niet alleen op het werk is er stress, maar vaak is er thuis ook nog wel stress, omdat er veel van jou verlangd wordt. Na een jaar vol drukte en stress ben je echt toe aan een ontspannen vakantie en waar kan je dit nou beter doen dan in het prachtige, warme en relaxte Spanje.

Vakantie in Spanje met kinderen

Als jij met kinderen op vakantie gaat, dan is het belangrijk dat zij het naar hun zin hebben. Als zij het leuk hebben, heb jij het ook leuk. Het is dus leuk om ergens naar toe te gaan waar de kinderen vriendjes kunnen maken en lekker kunnen spelen en zwemmen. Een camping is daarvoor de perfecte plaats. Spanje heeft heel veel leuke campings die geschikt zijn voor gezinnen. Sommige campings hebben alleen staanplaatsen, als je daar naar toe wilt, heb je dus een eigen caravan, tent of vouwwagen nodig. Andere campings hebben juist alleen stacaravans, hiervoor heb je dus geen caravan of iets dergelijks nodig. En weer andere campings hebben alles door elkaar. Hier kan je dus met of zonder eigen caravan of iets dergelijks naar toe. Veel campings liggen direct aan de zee of op loopafstand. Uiteraard zijn er ook campings in het binnenland van Spanje te vinden. Het is dus maar net wat jij graag wilt. Er is voor iedereen een geschikte camping te vinden. Waar jij ook voor kiest, het wordt vast en zeker een heerlijke vakantie!

Vakantie in Spanje zonder kinderen

Als jullie zonder kinderen op vakantie gaan, dan zullen jullie waarschijnlijk niet voor een camping kiezen. Jullie kunnen dan bijvoorbeeld met het vliegtuig naar Malaga vliegen en daar in de omgeving een mooi hotel zoeken. Als jullie bijvoorbeeld voor een hotel in Torremolinos gaan, hebben jullie heel veel keuzes. De hotels zijn te vinden in elke prijscategorie. Sommige hotels hebben een zwembad en andere juist niet. Sommige hotels bieden een ontbijt aan, andere juist weer niet. Zo is er voor iedereen een geschikt hotel te vinden. In Torremolinos, en ook in andere steden in Spanje, heb je een hele fijne boulevard. Het is heerlijk om daar ’s avonds overheen te wandelen. Je kunt dan bij de winkeltjes kijken en shoppen en ondertussen kunnen jullie genieten van een ijsje terwijl jullie de zon onder zien gaan. Ook zitten hier heel veel restaurantjes waar je overheerlijk paella en sangria kunt eten en drinken. Maar ook bieden zij heel veel andere gerechten aan. Je kunt hier voor een eerlijke prijs heel goed eten!

Veel plezier met het uitzoeken van jouw vakantie Spanje en alvast een hele fijne vakantie!

Vorig artikelDit moet je weten over het opzeggen van een grootzakelijk energiecontract
Volgend artikelJe houdt van je werk, maar soms haat je het…
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.