Ben jij op zoek naar een leuk relatiegeschenk met logo voor jouw klanten? Hier lees je waarom bedrijven graag zo’n geschenk geven en kom je achter allerlei leuke opties om cadeau te doen!

Het effect van een relatiegeschenk

Relatiegeschenken worden nog altijd graag gegeven én ontvangen. Met dit zakelijke presentje laat je je klanten, vrijwilligers, belanghebbenden of eigen personeel weten dat je aan ze denkt. Ook is het een manier om aan relatiemarketing te doen. Dit komt omdat het cadeautje vaak voorzien is van een naam, logo of typerende quote voor een bedrijf. Een relatiegeschenk geven, is niets iets wat elk bedrijf zomaar doet. Met zo’n cadeau laat je dus zien dat je nét dat beetje extra doet en het is ook vaak een teken dat het goed gaat met je bedrijf. Daarom is het geven van een relatiegeschenk volgens velen een onderdeel dat hoort bij het ondernemen.

Op welke momenten geven bedrijven zo’n geschenk?

Er zijn verschillende momenten waarop veel bedrijven relatiegeschenken geven. Vaak is de drukste periode rond december. In deze maand valt kerst, het is het einde van het jaar en ook zal het nieuwe jaar met een cadeautje positief worden ingeluid. Daarnaast kun je denken aan het geven van een geschenk met Pasen, Koningsdag of bijvoorbeeld Sinterklaas. Kortom zijn er genoeg momenten om je klanten te verrassen!

Waar worden mensen nou écht blij van?

Er zijn zeer veel verschillende opties om cadeau te doen. Je kunt je bijvoorbeeld laten inspireren door de speciale gelegenheid van dat moment. Zo kun je bij Pasen of Sinterklaas denken aan chocolade en tijdens de jaarwisseling aan bubbels. Daarnaast kun je natuurlijk ook gaan voor een praktisch cadeautje dat in het werkleven van pas zal komen. Denk aan een USB-kabeltje, powerbank, muismat, mok, notitieboek enzovoorts. Deze worden natuurlijk allemaal gepersonaliseerd naar wens met je eigen logo, naam of quote.

Geef eens een gepersonaliseerde fles

Weet je niet goed wat je in jouw geval kunt geven en wil je iets vernieuwends? Dan is het een idee om een gepersonaliseerde fles cadeau te geven. Een fles bedrukken kun je gemakkelijk online regelen. Hier kies je zelf of je alleen een fles wilt met een aangepast etiket, óf je kiest ervoor om de gehele fles zelf samen te stellen. Super leuk en passend in allerlei situaties wanneer er iets te vieren valt! Zelf kies je natuurlijk ook de inhoud van de fles. Verras je klanten bijvoorbeeld met heerlijke wijn, cava, champagne, bier, alcoholvrije bubbels of een mooie fles olijfolie. Zoals je ziet, is er van alles mogelijk. Klik op de link hierboven en laat je inspireren.

Vorig artikelWelke vakantie past bij jou en waar kan je allemaal uit kiezen?
Volgend artikelOptimalisatie van een restaurant: Tips voor een betere klantbeleving
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.