Kijk, mannen zijn over het algemeen best leuk. Om te zien en om mee te maken. Maar die voeten… daar kan nog wel wat verbetering aan aangebracht worden. Want zeg nou zelf, mannenvoeten zien er niet altijd even appetijtelijk uit. Een paar goede schoenen kan dan al veel verbetering brengen. Magnanni komt dan al snel in beeld. Deze schitterende (Spaanse!) schoenen zijn behalve prachtig ook nog eens heel comfortabel. De schoenen van het merk Magnanni zijn even een investering, maar dan een investering in jezelf. En jij bent dat natuurlijk altijd waard!

Wat kun je nog meer doen voor mooie voeten?

Want altijd je voeten verstoppen, dat kan ook niet de oplossing zijn. Ga eens naar een pedicure en laat die gekke nagels en dat eelt eens flink behandelen. Waarschijnlijk heb je wel meer dan één afspraak nodig. Als je nú begint, ben je voor de zomer klaar en kun je met een gerust hart je sokken uittrekken als je op het strand loopt. En nee, een pedicure is niet alleen voor vrouwen. Je krijgt heus niet altijd een nagellakje aan het eind van de behandeling. Tenzij jij dat wilt, dan kan er natuurlijk van alles.

Gun je voeten eens een verfrissing

Na een dag hard werken, of je nu de hele dag hebt gelopen of niet, kunnen die voeten best een verfrissing gebruiken. Even in een (bruis) badje en goed afdrogen scheelt al heel veel. Je kunt daarna je voeten nog even goed insmeren en verder aan de lucht laten drogen. Zijn je voeten goed gedroogd en is de crème goed ingetrokken? Trek dan een paar schone katoenen sokken aan en je bent weer helemaal het mannetje. Natuurlijk trek je, als je de deur uit gaat, weer een paar Magnanni’s aan. Je komt dan keurig voor de dag en je hoeft je geen zorgen te maken over zweetvoeten en de lucht die daarmee gepaard gaat.

Wat moet je vooral niet doen?

Sokken in sandalen dragen. Echt, wie dat ooit bedacht heeft? Oké, het zit misschien wel comfortabeler dan zonder en je ziet die lelijke tenen niet, maar maak dan de keuze om dichte schoenen te dragen. Ook hoge sokken bij sneakers en een korte broek zijn uit den boze. Kies dan voor een naadloos paar voetsokjes. Die blijven in je schoen, daar zie je niks van. Oh. En last but not least: witte sokken. Ik weet dat die in de jaren ’90 helemaal hip waren. Maar dat is al best een tijd geleden.

Volgend artikelKinderspeelgoed niet meer van deze tijd? Echt wel!
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.