Tegenwoordig kan jij binnen enkele minuten een tikkie verwachten van je vrienden wanneer je een drankje in de kroeg gaat doen. Eentje schiet voor en declareert de rekening in een aantal makkelijke en snelle stappen. Toch wordt deze manier van betaalverzoekjes nog maar weinig op zakelijke wijze gebruikt. Bij jouw instelling zal jij vast tegen dezelfde problemen oplopen, bij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijdagmiddagborrel of bij de maandelijkse ouderbijdrage op school. In dit stuk lees jij over de mogelijkheden van een zakelijk betaalverzoek en leer jij waar je dit voor jouw instelling kan regelen.

Waarvoor is een zakelijk betaalverzoek handig?

Scholen kampen deze tijd al veel met tekorten en dan is het ook nog eens zo dat juffen en meesters soms bezig zijn om het geld te innen voor de ouderbijdrage, het schoolreisje of de sponsorloop. Ouders hebben wellicht niet de onwil om te betalen, maar het ontschiet ze of ze zijn druk met andere dingen. Met een betaalverzoekje is het allemaal zo geregeld en kunnen de leraren zich weer gewoon op hun werk focussen. Ook voor sportverenigingen en andere instellingen en bedrijven kan dit super voordelig en tijdbesparend zijn.
Zakelijk betaalverzoek

Hoe werkt Linkpay?

Als je voor Linkpay kiest, wat wij ook zeer aanraden, dan maak je eerst een account aan. Je betaalt hier niet meteen voor, maar alleen als je daadwerkelijk ook geld binnenkrijgt. Je verstuurt dan vanuit dit account een betaallink naar de mensen van wie je geld wilt ontvangen. Linkpay bekijkt dan of de links worden betaald en Mollie maakt het geld weer naar jouw rekening over. Je hebt allerlei opties qua het ontvangen van geld en meldingen. Ook krijg je steeds een maandoverzicht waardoor je geen ingewikkelde betaalsystemen meer nodig hebt. Je hebt er dus geen omkijken naar, makkelijker kan het echt niet worden.

Wat zijn de voordelen van betaalverzoekjes en Linkpay?

Een zakelijk betaalverzoek heeft een aantal grote voordelen. Zo krijg je veel meer geld binnen dan je via traditionele wijze binnenkrijgt. Vaak zijn er namelijk alsnog ouders die niet alles betalen, dit gebeurt minder bij betaalverzoekjes. Ook heb jij er veel minder omkijken naar en dit bespaart jou heel veel tijd. Deze tijd kan je weer gebruiken om gewoon je werk te doen. Tot slot zijn de betaalverzoekjes van Linkpay zeer makkelijk en betrouwbaar. Jouw geld is veilig en je hebt veel opties om op de hoogte te worden gehouden van de betalingen.

Vorig artikel3 tips om jouw werk te organiseren
Volgend artikelDe leukste tips voor Pasen
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.