Wat is een enkelasser aanhangwagen? Dat is een aanhanger op slechts één as. Een enkelasser aanhangwagen, met een bruto laadvermogen tot 1800 kg, kan gebruikt worden voor licht tot middelzwaar transport. Er zijn verschillende soorten aanhangwagens als enkelasser beschikbaar. Er kan dus gekozen worden voor een aanhangwagen die past bij de klus die gedaan moet worden. Een open enkelasser aanhanger is ideaal voor tuinafval, grofvuil of los gestort materiaal. Moet er lading worden gelost? Dan kan dat gemakkelijk worden gelost met een enkelasser kieper aanhanger. Lading die beschermd moet worden kan vervoerd worden in een gesloten aanhanger. Een gesloten aanhanger kan ook gebruikt worden bij koeltransport. Wordt er een enkelas aanhanger gekocht? Dan kan die aanhanger uitgebreid worden met diverse opties, zoals bijvoorbeeld een pendelend achterbord ledverlichting, een aluminium vloer van profielen of met een lier.

De stabiele en betrouwbare dubbelasser aanhangwagen

Wat is een dubbelasser aanhangwagen? Een dubbelasser aanhangwagen, die ook wel tandemasser wordt genoemd, is een aanhangwagen die twee evenwijdig achter elkaar liggende assen heeft. Door die twee achter elkaar liggende assen wordt bij een dubbelasser aanhangwagen het gewicht beter over de assen verdeeld. Bovendien is die aanhangwagen stabieler. Daarom kunnen er met die aanhangwagens zwaardere ladingen vervoerd worden dan met een enkelasser aanhangwagen. Er kunnen diverse soorten aanhangers met een dubbele as worden gekocht. Natuurlijk zijn deze aanhangwagens van goede kwaliteit. Deze aanhangwagens worden nieuw daarom vaak geleverd met 10 jaar garantie op het chassis en één jaar extra fabrieksgarantie.

De stabiele en betrouwbare 3 asser aanhangwagen

Een 3 asser aanhangwagen, die ook wel tridemasser wordt genoemd, is een sterke aanhangwagen met een groot laadvermogen. Een 3 asser aanhangwagen heeft drie evenwijdige, achter elkaar liggende assen. Deze aanhanger heeft aan beide zijden dus 3 wielen. Op die manier wordt het gewicht goed verdeeld over de assen. Daardoor heeft de stabiele 3 asser aanhangwagen een groot laadvermogen. Er zijn verschillende soorten aanhangwagens met 3 assen te koop. Een open plateauwagen met 3 assen heeft neerklapbare zijborden en een multiplex vloer met anti-sliplaag. Transport aanhangwagens hebben een gecertificeerd lading-vastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels en een volledig gegalvaniseerde achterklep van 150 cm. Er zijn ook open 3 asser aanhangwagens te koop die hydraulisch kantelbaar zijn. Deze aanhangwagens, die een kantelbare achterklep hebben, kunnen hun vloer laten hellen. Met een Kipper aanhangwagen, een driezijdige kantelbare aanhangwagen, kunnen de zwaarste werkzaamheden onder de moeilijkste omstandigheden worden uitgevoerd. Gesloten 3-assige aanhangers beschermen de vracht en zijn bovendien geschikt als mobiel verkooppunt.

Vorig artikelLeer meer over het leggen van laminaat
Volgend artikelDe lekkerste soorten kaas
Hoi Eschwin hier, welkom op het blog wat in eerste instantie door mijn ouders is opgezet om mij van de bank te krijgen!! Op dit blog neem ik je mee in mijn wereld van trainen, mooie dingen en online rariteiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.